![]() |
MİDE RAHATSIZLIĞINA SON arkadaşlar bundan bir sene öncesinde eşim midesinden rahatsızlık geçirmişti doktorlar reflü dediler ilaç tedavisine başladı bu rahatsizlık ilaç tedavisini bırakırsan hastalık yeniler dediler uzun bir süre kullandı bu arada bir büyüğümüz bize mezra sakızını önerdi kendiside aynı hastalığa yakalanmış ve o belirli bir süre kullandıktan sonra hastalığı kalmamış vede yenilememiş benim eşimde kullandı ve söylediği doğru çıktı eşim şimdi rahatsızlığından kurtuldu allaha çok şükür sizlerede tavsiye ederim allah kimseye dermensız dert vermesin acil şifalar kiss3 bisiklet |
Ynt: MİDE RAHATSIZLIĞINA SON [b] Öncelikle Aramıza Hg diniz vien1 bu dediginiz şey nerde bulabilirim babam bi gün aspirin ve apranax almasın agrı komasına giriyo oda mide kanaması geçirmişdi sad456 gerçi o tedavi oldu ama yediklerine dikkat etmezse ve hergün aspirin yada apranax alıyo bırakmasını istiyoz ama alısdı o dediginiz şeyi babama önericem mutlaka |
Ynt: MİDE RAHATSIZLIĞINA SON ne kadar süre kullnadı,ne miktrda ve sadece reflüye mi iyi geliyor ?? bize bu konularda da bilgi verebilirmisin ??? |
Ynt: MİDE RAHATSIZLIĞINA SON Alıntı:
Kudret narı da miğdeye iyi gelir diye duymuştum Valla miğdenizi hasta ettiniz mi kolay kolay iyileşmez Stresten sıkıntıdan uzak durmaya çalışın,sigara alkol içmeyin,turşu,kızartma,domates gibi asitli yiyecekleri az tüketin ,acı yemeyin,kolalı içeceklerden uzak durun Miğdeniz ve tabiki siz rahat edersiniz |
Ynt: MİDE RAHATSIZLIĞINA SON Bende geçenlerde Ahmet Marankinin katıldığı bir programda dinledim.Midede gastrit ve reflüsü olanlara patates ve lahana suyunu ama çiğden sıkarak sanırım 3 hafta kadar kullanılırsa hastalık iyileşir demişti. Annemdede var şu an tatilde geldiğinde deneyeceğiz bakalım...Arkadaşımın ablasıda bunu kullanarak iyileşmiş. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:23 AM. |