![]() |
Ynt: üyelerin resimleri . ayay aay herkes nekadar hoş kızlarımızın hepsi çok güzeller erkekler bi karizma hepinize bayıldım.Bigci ablam her halde benim oğlum gibi sende mutfakta yaşıyorsun . alk78 |
Ynt: üyelerin resimleri . :=))) evet abla mutfaha kamp kurdum bazen orda takılırım kamp ateşi felan :D |
Ynt: üyelerin resimleri . Ehuhe evet her resmin mutfakta,bigci:)... Bende kışın çektiğim bir resmi koyayım bari...Özlemcim teşekkür ederim yazın için ayrıca:),bu sitedeki herkes çok hoş,çok seviyorum hepinizi:) http://www.resimekle.gen.tr/pics/8ba...71cb800cba.jpg |
Ynt: üyelerin resimleri . arkadaşlar... hepinizin adını tek tek söylemiyorum... tender45 ama maaşallah bizim forum dipçik gibi vallahi... hepiniz birer çiçeksiniz canlarım...kalplerinizin güzelliği fotoğraflarınıza yansımış...şimdi daha çok heyecanlandım sizlerle tanışmak için..hepinizi kocaman öpüyorum...sevgiler... kiss3 |
Ynt: üyelerin resimleri . allah yarattığı her şeyi mükemmel yaratır, ama bazen her üstün sanatçı gibi oda, yaratma krizine girip Sycorox gibi şaheserler yaratıyor...bu şaheserleri yaratırkende eminim başka hiç bir şeyle ilgilenmiyor.. e anneside güzel...yalnız diğer resimlerede baktım..sitenin ismi güzeller sitesimi olsaydı acaba....allahın özene bezene yarattığı herkese, her şeye saygılı sevgiler |
Ynt: üyelerin resimleri . hayal ablacım sizinde resminizi görelim mi? ne dersiniz? yaradanın, yaratma krizine girip oluşturduğu şaheserlerden bir tane daha?? |
Ynt: üyelerin resimleri . |
Ynt: üyelerin resimleri . cerencim.. bilgisayarındaki resmi önce sanal ortama yükleyeceksin.. aşağıdaki linki bi incele kuzum.. yardımcı olacaktır.. olmadı tekrar deneriz.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...27793#msg27793 sevgiler.. hismiley |
Ynt: üyelerin resimleri . ablacım çok temiz kalplisin y789 çünkü bende tam o linki okuyodum girlhaha ama olmadı ya nese vazgeçtim daha sonra tekrar denerim kiss3 |
Ynt: üyelerin resimleri . ceren bak sımdı www.resimekle.gen.tr adresine gir gözata tıkla ordan resmini seç ekle de orda sana 3 tane link vericek en üstte olanı o linki al buraya yapısdır bu yöntem en basit olanı |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:51 AM. |