Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   sevdiğim kızı bi şekilde ayağıma getirmem gerekiyo (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/623550-sevdigim-kizi-bi-sekilde-ayagima-getirmem-gerekiyo.html)

tuna123 14-10-2013 09:43 PM

sevdiğim kızı bi şekilde ayağıma getirmem gerekiyo
 
evet arkadaşlar durumlar çok karışık sevgilim olmadı bu kız ama birbirimizi çok seviyoruz fakat sevgili olmamasının bi sebebi var olmuyo işte özel bi sebep. gerçekten seviyorum kızı , biliyorum oda şuan beni düşünüyo çünkü onunda nekadar sevdiğini biliyorum söyledi bana konuştuk . neyse sizden isteğim kızı ayağıma getirtmem lazım yani yanıma gelsin istiyorum çünkü onunla konuşcak şeylerim var , biz konuşmuyoruz bi karar aldık bundan sonra konuşmucaz unutucaz burda biticek diye ama söylendiği kadar kolay olmuyo yapamıyorum. şimdi nasıl getirtirim ayağıma ne biliyim telepati matrix enerji filan forumda birsürü şey yazıyo ben bunları beceremiyorumda , biri öğretsin bişey yapıyım yada siz yapın lütfen kızla yüz yüze gelmem lazım , içinizden derdimi anlayanlar çıkıcak biliyorum.

pinky9 14-10-2013 09:56 PM

Cevap: sevdiğim kızı bi şekilde ayağıma getirmem gerekiyo
 
kendin gidip konuşsan:) bi karar almışsınız ama kızdan gelmesini bekliyosun, öyleyse sen git:)

tuna123 14-10-2013 10:33 PM

Cevap: sevdiğim kızı bi şekilde ayağıma getirmem gerekiyo
 
Alıntı:

lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 847116)
kendin gidip konuşsan:) bi karar almışsınız ama kızdan gelmesini bekliyosun, öyleyse sen git:)


denemedimmi sanıyosun gittim ama hep yolun yarısında geri döndüm çünkü karşısına çıkmamı istemiyodu , unutmaya çalışırken bide karşısına çıkmak olmaz hele o istemiyosa hiç yapmam. Ama o , o gelse hiç bişey demem.

pinky9 14-10-2013 10:59 PM

Cevap: sevdiğim kızı bi şekilde ayağıma getirmem gerekiyo
 
bende pek bilgili değilim bu konularda ama onun nası sana gelmesini istiyosan imgeleyebilirsin, bide aklımda bi yöntem kalmış,kendi kalbinden onun kalbine altın bir ipliğin ucunda bağlı olan altın renkli bir kancayı at tam kalbine ve ve o bağ üzerinden sürekli ona sevgini gönder pembe kalpler kırmızı güller yada her nası istiyorsan o şekilde bi bağ kur aranızda,dene bakalım:))


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:20 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.