![]() |
sevdiğim kızı bi şekilde ayağıma getirmem gerekiyo evet arkadaşlar durumlar çok karışık sevgilim olmadı bu kız ama birbirimizi çok seviyoruz fakat sevgili olmamasının bi sebebi var olmuyo işte özel bi sebep. gerçekten seviyorum kızı , biliyorum oda şuan beni düşünüyo çünkü onunda nekadar sevdiğini biliyorum söyledi bana konuştuk . neyse sizden isteğim kızı ayağıma getirtmem lazım yani yanıma gelsin istiyorum çünkü onunla konuşcak şeylerim var , biz konuşmuyoruz bi karar aldık bundan sonra konuşmucaz unutucaz burda biticek diye ama söylendiği kadar kolay olmuyo yapamıyorum. şimdi nasıl getirtirim ayağıma ne biliyim telepati matrix enerji filan forumda birsürü şey yazıyo ben bunları beceremiyorumda , biri öğretsin bişey yapıyım yada siz yapın lütfen kızla yüz yüze gelmem lazım , içinizden derdimi anlayanlar çıkıcak biliyorum. |
Cevap: sevdiğim kızı bi şekilde ayağıma getirmem gerekiyo kendin gidip konuşsan:) bi karar almışsınız ama kızdan gelmesini bekliyosun, öyleyse sen git:) |
Cevap: sevdiğim kızı bi şekilde ayağıma getirmem gerekiyo Alıntı:
denemedimmi sanıyosun gittim ama hep yolun yarısında geri döndüm çünkü karşısına çıkmamı istemiyodu , unutmaya çalışırken bide karşısına çıkmak olmaz hele o istemiyosa hiç yapmam. Ama o , o gelse hiç bişey demem. |
Cevap: sevdiğim kızı bi şekilde ayağıma getirmem gerekiyo bende pek bilgili değilim bu konularda ama onun nası sana gelmesini istiyosan imgeleyebilirsin, bide aklımda bi yöntem kalmış,kendi kalbinden onun kalbine altın bir ipliğin ucunda bağlı olan altın renkli bir kancayı at tam kalbine ve ve o bağ üzerinden sürekli ona sevgini gönder pembe kalpler kırmızı güller yada her nası istiyorsan o şekilde bi bağ kur aranızda,dene bakalım:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:20 PM. |