Thanatos | 03-10-2013 05:26 PM | Karşı cinsten utanıyorum. Merhaba arkadaşlar, ben öğrenci yaşlarında olan bir gencim. Ve her genç gibi bende birinden hoşlanıyorum girlhaha. Kız yan sınıftan ama bir sorun var. Yanına gitmeye utanıyorum. O kadar utanıyorum ki tenefüslerde kantindedir diye kantine gidip gitmemekte kararsız kalıyorum :D Bazense sadece onu görmek için gidiyorum. Ama nafile onunla iletişim kurmaktan çekiniyorum. Onu görünce üstümden sıcak su boşalıyor sanki. elim ayağım titremeye başlıyor. Ama ne yazıkki o bunu göremiyor. Geçen gün tesadüfen okula aynı saatte geldik ve merdivenlerden beraber çıkarken bile ben ona bir "günaydın" bile diyemedim. Demeyi çok istedim ama yapamadım. Birgün aklıma şöyle birşey geldi, mademki ben onun karşısına çıkamıyorum o zaman bir kağıda onu sevdiğimi yazıp o yokken çantasına koyayım diyorum ama bunuda yapamıyorum. Hergünüm böyle geçince içim içimi yiyor ama elimden birşey gelmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu konuda sizden yardımlarınızı esirgememenizi istiyorum. |