![]() |
Telkinlerin etkisini göremiyorum. Her gece en az 4 saat sf dinliyorum ama nafile sabah yine aynı ben. Yine sessiz, içine kapanık, yanlız ve korkak ben. Birde dinleyince uykusuz da bırakıyor, uyuyamıyorum. 2 haftadır sürekli dinliyorum bu da yetmedi 3 ay sürekli dinledim yaz tatilinde ama yine fayda olmadı. Kalabalığqa girince terliyorum, sıkıntı basıyor. Arkadaş çevremde kısıtlı. Bıktım böyle yaşamaktan. |
Cevap: Telkinlerin etkisini göremiyorum. sanırım ego-suçluluk-k.güven telkinlerini daha önce dinlemiştin dimi? benim sf bu ego-k.güvenle 2 sene önce geçmişti şimdi tekrar başladım.sf ile birlikte bunları da dinle ve 4 saat az gibi geldi bana ben en az günde 10 saat dinliyorum. |
Cevap: Telkinlerin etkisini göremiyorum. Okulum sebebiyle 10 saat dinlemem mümkün değil. Ve zaten 4 saat dinleyince bile benim uykumun kaçmasına sebeb oluyor. Sizde de oluyor mu ? |
Cevap: Telkinlerin etkisini göremiyorum. okula giderken yolda-serviste ve dönerken dinleyebilirsin. uykun 4 saat mi. ben 7 saat uyuyorum ve böylece 7 saat garanti dinliyorum telkinleri. uykum kaçmıyor sesini kıs çok açmana gerek yok ve seni rahatsız etmeyen müzik türünü dinle ben doga su sesi dinliyorum, klasik müziği dinleyebilrsin veya ney. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:10 AM. |