![]() |
Neden yalnızsınız ? Ve de Asosyalsiniz ? Sebebleri nelerdir ? |
Cevap: Neden yalnızsınız ? Ve de Asosyalsiniz ? galiba insanların genel olarak tipi değilim .. ama en başta yaşama sevincimi kaybettiğim için ... bu yaştan sonra da kolay kolay gelmez gibi :/ |
Cevap: Neden yalnızsınız ? Ve de Asosyalsiniz ? Yalnızlık kısmını ikiye ayırıcam arkadaş bakımından yalnızlığım şöyle ben sessizimdir sessizim derken boş konuşmayı sevmem canım istediği vakit espride yapar insanlarıda güldürürüm ama bu pek sık olmuyor bu nedenle insanlar benden soğuyup sevmemeye ezmeye başlıyolar ve yalnız kalıyorum sevgili açısından bakarsak Allahıma bin kere şükürler olsun yakışıklıyımdır insanlar bunu bana söyler durur ama ondan önce aynaya baktığımda görebiliyorum yakışıklı olduğumu ama ben aşık olmadığım kişiyi sevgili olarak görmediğim için ve yalnış kişilere aşık olduğum için sevgilim yok birde sevgilim olursa onu koruyamama korkumda var anlayacağın sorun çok :/ |
Cevap: Neden yalnızsınız ? Ve de Asosyalsiniz ? Bence çok nedeni var bunun.Çevreme göre farklıyım.Yani onların ilgilenmediği şeylerle ilgileniyorum.Onların konuştuğu şeyler sıkıyor beni.Benim söylediklerimi anlamıyorlar malesef.Asosyallik olayını bu sene atlattım.Bu bende bir çeşit rahatsızlıktı.Anksiyete bozukluğu.Şu an asosyallik yok bende ama söylediğim gibi beni anlayan insan az. |
Cevap: Neden yalnızsınız ? Ve de Asosyalsiniz ? Alıntı:
|
Cevap: Neden yalnızsınız ? Ve de Asosyalsiniz ? Otomobil, futbol, kız konuşmaktan başka bilmeyen insanlarla vakit geçirmeyi sevmiyorum. Aklı ... olan erkekleri ve beyinleri ağızlarından akan kadınları sevmiyorum. Günümüzde sosyallik anlayışı bankta insanları dikizlemek olan, fikirden yoksun insanlarla aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Kendimi birine karşı borçlu ya da alacaklı olarak hissetmek istemiyorum. Sıradanlıktan, ergen aşklardan, kız triplerinden, dost kazığından hoşlanmıyorum. Yaşım gereği yazdım sonuncusunu. 17 yaş. :) Bir de fazla Schopenhauer okuyorum sanki. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:01 PM. |