Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Sürekli endişeleniyorum panik atak mıyım ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/623177-surekli-endiseleniyorum-panik-atak-miyim.html)

Thanatos 21-07-2013 02:54 PM

Sürekli endişeleniyorum panik atak mıyım ?

Endişelerim ve kaygılarım sürekli artmaya başladı. Mesela birkaç örnekle anlatıyım bu durumu
-Yatmadan önce her akşam yemek yiyorum sanki gece acıkacakmışım hissine kapılıyorum.
-Yatacağım zaman yatağımın yanına peçete alıyorum (8 yaşından beri yaptığım alışkanlık) sanki gece burnum akıcakmış gibi.
-Uzun yolculuğa çıkacağım gün (şehir dışındaki birini ziyarete) sürekli endişeleniyorum. Afedersiniz "ya yolda büyük tuvalet ihtiyacı duyarsam ve bulamassam" korkusuna kapılıyorum. Ve bu korkuda daha yola çıkmadan önce bile stresten çok sık WC ye çıkmama neden oluyor. cat56

sweeet 21-07-2013 03:25 PM

Cevap: Sürekli endişeleniyorum panik atak mıyım ?

Anda kalman gerek. Sürekli bir sonraki zaman diliminin endişesi içindesin. Panik atak olsa hiç bir şey yapamazdın panikten. Sadece fazlaca kaygı içeriyor bu cümlelerin.

maviinci 21-07-2013 07:36 PM

panik atak kadar ciddi değil. bende de benzer durumların yoğun hali vardı, bu anksiyeteyi ifade ediyor ama en kısa zamanda doktora görünmezsen zamanla malesef daha da karmaşık hale bürünüyor. Birşey yapmak istememenin altında yatan sebep de bu olabilir ki büyük ihtimal öyle. Anksiyete - depresyon belirtilerin var gibi sanki ama ben de sıradan bir vatandaşım, bunu unutma..:)

smoth17 21-07-2013 09:52 PM

Aynısı bende de var. Psikiyatriye gittim kaygı bozukluğu dedi ve ilaç yazdı. Verdiği ilacı kullanamadım. Hayatıma öyle devam ediyorum maalesef. En kötü yanı zihnin sürekli gereksiz şeylerle meşgul olur. Bu da insanı çok yoruyor. Benim yaşadıklarım örneğin, sürekli cebimdekileri kontrol ederim düştü mü diye, kapıyı kapattım mı diye duraktan eve dönerim böyle bir sürü şey.

maviinci 22-07-2013 02:26 PM

Alıntı:

smoth17 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845185)
Aynısı bende de var. Psikiyatriye gittim kaygı bozukluğu dedi ve ilaç yazdı. Verdiği ilacı kullanamadım. Hayatıma öyle devam ediyorum maalesef. En kötü yanı zihnin sürekli gereksiz şeylerle meşgul olur. Bu da insanı çok yoruyor. Benim yaşadıklarım örneğin, sürekli cebimdekileri kontrol ederim düştü mü diye, kapıyı kapattım mı diye duraktan eve dönerim böyle bir sürü şey.

neden kullanmadın arkadaşım, ben yaşayan canlı örneğiyim - eğer ilacın farmakolojik yan etkisi olmazsa düzeliyor bu problemler inan..

mira- 01-08-2013 09:35 PM

Bencede anksiyete olabilir :D Bendede var malesef.En ufak bir şey kafamda büyür büyür =)) Bence kısa zamanda psikiyatriye görünmelisin.İlaç veriyorlar sonra yavaş yavaş geçiyor zaten.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:09 PM.