Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Onlardan üstünsünüz ama (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/623102-onlardan-ustunsunuz-ama.html)

ßyKuS 24-06-2013 10:25 PM

Cevap: Onlardan üstünsünüz ama

Resmen yalnızlığın kitabını yazıyorsun :)) Doğaçlaman çok iyi yalnız her insan eşit kimileri içinde bulunduğu koşullarda diğerlerine göre daha avantajlı hepsi bu. Dışarıda deneyimleyeceğin bir şeyi neden kitaplarda arıyoruz ki. Abim bugün benimle dalga geçiyor. İnsanlardan kendini soyutluyorsun sonrada benim sorunum var diyorsun ne diyim haklı görünürde öyle dicek birşeyde bulamıyorum. Neden toplum içine çıkmıyorum. Çünkü sessizliği sevmiyorum ve bazende ne konuşucam endişesine saplanınca kaçıyorum diyelim..

Asıl sorun ne biliyor musun. Bütün olup bitenler beyinde şekilleniyor ve biz zihnimizin kontrolünü ele alamadığımız sürece bu sorunlar devam edicek. Kendimize söz geçirmek için önce zihninize hükmetmeyi öğrenelim.

Değişmek 24-06-2013 10:34 PM

yazmaya devam et yazdıklarını bi solukta sıkılmadan okudum ve bazılarında kendi yaşadığım şeyleri gördüm yazıların devamını bekliyorum

Thanatos 24-06-2013 11:13 PM

Başlığın tutmayacağını sanmıştım yazdıklarımı beğendiğiniz için teşekkür ediyorum. :) Başlığı takip eder misiniz desteğiniz için.

minesota 24-06-2013 11:13 PM

ana babalarımız koruyup kollayalım derken kolumuzu kanadımızı kırıyor çocukken. bu sitede olduğumuza göre ortak paydaları olan ruhlar olmalıyız..yazdıklarını kendimden çok şey görerek okudum. bu ara başkalarının seçimlerini düşünüyorum. özellikle bencileyin hata yaptıklarını düşündüklerimin. o zaman başka seçenekleri olduğunu fark ediyorum. kendime gelince çıkmazda olduğumu düşündüğüm zamanlar oluyor. ama mantığım da kalbim de başka yol olduğunu söylüyor. senin için de başka seçimler var.. amacın şimdiki hayatından farklısına sahip olmaksa tüm kalbimle değişmeni diliyorum. sevgiyle kal...actionsmile

Thanatos 24-06-2013 11:15 PM

bazen çok iyi bir insan olup enerji saçtığınızı hissediyorsunuz etrafa. öyle de oluyor o zman. kendinize şaşıyorsunuz. hep böyle olucam diyorsunuz. ama bi süre sonra ne olduğunu anlamadan eski halinize dönüyorsunuz. yine asabisiniz. yine kendiniz dahil herşeyden nefret ediyor, çevrenizdekileri mutsuz ediyorsunuz. düşünüyorsunuz hep neden böyle oldu diye bulamıyorsunuz. bazen buluyorsunuz sebebini bişeyler geliyor aklınıza unutmak istiyorsunuz. çünkü bunların sebebi en sevdikleriniz, onları suçlamayı yakıştıramıyorsunuz kendinize

Thanatos 24-06-2013 11:20 PM

geceleri çok enerjik hissediyorsunuz kendinizi. özellikle 2-4 arasında. aynanın karşısına geçip mimiklerinize bakıyorsunuz dışarıdan nasıl görünüyorum acaba diyip. sonra traş oluyorsunuz geceninbi vakti. değişik şekillerle daha iyi görünmeye çalışıyorsunuz.

Thanatos 24-06-2013 11:22 PM

yalnızken düşünüyorsunuz, diyorsunuz ben bunlardan daha iyiyim her türlü. yarın gidip ortamın en kralını yapacam. yatmadan önce dinlediğiniz müzikler de etkili bunda. gaza getiriyorlar sizi. sabah olunca az da olsa kalmış oluyor dünkü enerjiden, dışarı çıkıp insanlara gülümsüyorsunuz. yarım saat sonra herşey bitiyor. aynı tas aynı hamam. gittiğiniz ortamda bunalıyorsunuz. erkenden çıkıp eve dönüyorsunuz. çünkü sen geceki sen değilsin, ya da geceki seni tanımıyorsun. aslında geceki sen hiçbir şey değildi, sadece senin biraz gaza gelmiş halin

Değişmek 24-06-2013 11:23 PM

devam takipteyim :)

Thanatos 24-06-2013 11:25 PM

Alıntı:

ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844405)
Resmen yalnızlığın kitabını yazıyorsun :)) Doğaçlaman çok iyi yalnız her insan eşit kimileri içinde bulunduğu koşullarda diğerlerine göre daha avantajlı hepsi bu. Dışarıda deneyimleyeceğin bir şeyi neden kitaplarda arıyoruz ki. Abim bugün benimle dalga geçiyor. İnsanlardan kendini soyutluyorsun sonrada benim sorunum var diyorsun ne diyim haklı görünürde öyle dicek birşeyde bulamıyorum. Neden toplum içine çıkmıyorum. Çünkü sessizliği sevmiyorum ve bazende ne konuşucam endişesine saplanınca kaçıyorum diyelim..

Asıl sorun ne biliyor musun. Bütün olup bitenler beyinde şekilleniyor ve biz zihnimizin kontrolünü ele alamadığımız sürece bu sorunlar devam edicek. Kendimize söz geçirmek için önce zihninize hükmetmeyi öğrenelim.

Teşekkür ediyorum BykuS senin senaristliğe ilgin olduğunu duymuştum :)

Thanatos 24-06-2013 11:27 PM

Alıntı:

Değişmek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844419)
devam takipteyim :)

Teşekkür ederim :) Eğerr ilgi böyle olursa bu başlığın zirvede kalacağına inanıyorum. Yanlız birazcık daha ilgi gerek :))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:41 PM.