![]() |
Bu bir sosyal fobi mi yoksa aşk mı ? Gün boyunca o kişiyi aklımdan çıkartamıyorum, hayallerimde sürekli onunla beraberim, bazen internetta fotoğraflarını açarken bile ellerimde garip bir his oluşuyor. Midemi hiç sormayın kımıl kımıl oluyor. Onu her gördüğümde içimde garip bir his oluyor. Nasıl anlatsam terlerken üşüyorum. Kalbimin sesini duyuyorum hatta. Ayaklarım bile boşanıyor hatta. Ama yinede kendimde onunla konuşabilme cesaretini bulamıyorum. Aslında bu özgüvensizliğim yüzünden kızıyorumda kendime. "Sen neden böylesin, herkes bu kadar rahatken sen neden böylesin" diye soruyorum. Ama her günüm cesaretsizliğimden ötürü onsuz geçiyor. ağla2b456tender45 |
Cevap: Bu bir sosyal fobi mi yoksa aşk mı ? o da senden hoşlandığını belli ediyor mu ? seninle konuşurken mutlu mu ? uzun süreler konuşuyormusunuz ? eğer bu şekildeyse söyle gitsin :) |
Cevap: Bu bir sosyal fobi mi yoksa aşk mı ? Alıntı:
|
Cevap: Bu bir sosyal fobi mi yoksa aşk mı ? kaç yaşındasın okulda mı ? ona göre bir şeyler söyleyelim ? |
Cevap: Bu bir sosyal fobi mi yoksa aşk mı ? Ya kendini suçlamaktan vazgeç ya da en az 2 hafta süreyle suçluluk telkini dinle ve affetme çalışması yap. Her şey olması gerektiği için oluyor. O yüzden boşuna üzüyorsun kendini. Sabırla bekle vazgeçmek istemiyorsan. Ve ufak da olsa bir şeyleri düzelmek için adım at. En azından aranızdaki arkadaşlığı düzelt sonra belli mi olur her şey değişir. Sen değişirsin belki de o değişir. Kısmet. |
|
Cevap: Bu bir sosyal fobi mi yoksa aşk mı ? Ne olursa olsun yolu seçen sensin farkında ol. |
Cevap: Bu bir sosyal fobi mi yoksa aşk mı ? Ben her şeyin farkındayım sweeet |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:07 PM. |