![]() |
OFF YİNE Mİ NAZAR DEĞDİ arkadaşlar bir akrabamızın bize çok nazarı değiyor o bize misafirliğe geldiğinde veya biz gittiğimizde ertesi gün gözümüz uykudan açılmıyor başımız ağrıyor, üstümüzden tır geçmiş gibi oluyor :((((((( NASIL KORUNABİLİRİZ. NAZAR DUALARINI SÜREKLİ İÇİMDEN OKUYORUM NE FAYDA, DAHA GÜÇLÜ NE OLABİLİR İMGELEME FALAN MI?? |
Cevap: OFF YİNE Mİ NAZAR DEĞDİ Alıntı:
bu bir iplik parçası bile olabilir. |
Cevap: OFF YİNE Mİ NAZAR DEĞDİ WWWWOWWWW SÜPERSİN YAAW ÇOK KOLAY O İŞ SÜPER ŞÜKÜRLER OLSUN MUCUK MUUCK MUCUKKK blissyblissyblissyblissyblissyblissy |
Cevap: OFF YİNE Mİ NAZAR DEĞDİ gelinimiz Karslı bizim. O yörelerde kullanılan bir yöntem bu. bende ondan öğrenmiştim. Değişik şeyler bilir, kocakarı ilaçları felan meşhurdur onun:) |
Cevap: OFF YİNE Mİ NAZAR DEĞDİ Alıntı:
|
Cevap: OFF YİNE Mİ NAZAR DEĞDİ BENİM DE EŞİM ARDAHANLI AMA BİŞEY BİLMİYO KORUNMAK İÇİN. SÜPER SÜPER YANİ BEN BİLEYDİM BU KADAR ÇEKERMİYDİM HİÇ :))) NE ÇEKTİM BEN NE ÇEKTİM BU NAZARDANy789 |
Cevap: OFF YİNE Mİ NAZAR DEĞDİ her şeyin bir vakti saati var. Kısmet bu güneymiş. iyi ki yazmayı düşünmüşsün:) Hem başka arkadaşlara da faydalı olur bu bilgi. |
Cevap: OFF YİNE Mİ NAZAR DEĞDİ EVET ÇOK TEŞEKKÜRLER FAYDALI OLMASINA NİYET EDİYORUM |
Cevap: OFF YİNE Mİ NAZAR DEĞDİ ben de buldum ama kendime göre bi çözüm yolu.. böyle nazarlı kişilere ya da gözlerini fal taşı gibi üstüme dikenlere, otobüs farı gibi bakıyorum ben de. gözlerini benden çevirene kadar bakıyorum gözlerinin içine ya da laf sokuyorum sevincli geldiğine geleceğine pişman ediyorum khkh56 çok abarttık o kadar değil tabii ama geriyorum, sonra alıp getirdiği manevi yükleri geri gidiyor.. |
Cevap: OFF YİNE Mİ NAZAR DEĞDİ necati şaşmaz'ın açıklamasını dinle bir şeyin kalmaz :D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:51 AM. |