![]() |
destek lütfen meraba arkadaşlar 5 gündür telkinleri dinliyorum düne kadar gayet iyiydim bugün kafam karmakarışık dsigrt56ün merakımdan ego ve sucluluk harici telkinleri birer kez dinledim ondan olabilirmi ilgilenirmisiniz lütfen |
Cevap: destek lütfen kimse cvp vermiycekmi bana |
Cevap: destek lütfen öyle dalgalanmalar olabiliyor, bir gün iyi bir gün kötü hissetmen normal. o dönem ben de çok kötü olmuştum, sinirli, alıngan her an patlayacak bomba gibiydim. sonra geçiyor üzülme. ilk 1-2 hafta sadece suçluluk ve ego dinle, sonra diğerlerini ilave et. sevgiler t678 |
Cevap: destek lütfen sağol canım |
Cevap: destek lütfen Güçlü dur heaven, bunlar geçici. Sana koşan güzel günlerini düşün biraz sabır. |
Cevap: destek lütfen hepimiz zaman zaman zaman kendi,mizi boşlukta yanlız kederli isteksiz mutsuz dipte hissederiz ama asla acı çekmekle bitmiyor yapman gereken insanlar için yaşamayı bırak kendin için yaşamaya başla kim ne der korkularını sil aklından başlangıçlarında asla umutsuzlukla başlama unutma ki evrene mesaj yollarsın negatif düşünürsen negatif olaylar sana döner gelir ama pozitif düşünürsende pozitif olaylar denemeni tavsiye ederim |
Cevap: destek lütfen teşekkürler hepinize |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:48 AM. |