Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Sosyal fobi %75 azaldı. :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/623054-sosyal-fobi-75-azaldi.html)

Thanatos 12-06-2013 01:36 PM

Sosyal fobi %75 azaldı. :)

Şu meret hastalık yavaş yavaş elini kolunu çekiyor yakamdan. girlhaha O kadar azaldı ki, konuşmamda sesim tok çıkıyor, arkadaşlarımda umumi yerlerde yemek yerken veya herhangi bir sosyal ortamda bulunurken terleme, sıkıntı olmuyor. Sıcak ya da soğuk basmıyor. Göz temasım güçlendi. Karşı cinslerle olan iletişimim de güçlendi. Her şeyden önce de ben kendimi sever oldum. y789 Eskiden hiç ama hiç kendimi sevmezdim... Takıntım vardı aynaların önünden gün boyu çekilmezdim.

sweeet 12-06-2013 01:38 PM

Cevap: Sosyal fobi %75 azaldı. :)

Daha iyi ve özgüvenli günlerin olsun inşallah.

Thanatos 12-06-2013 01:39 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843530)
Daha iyi ve özgüvenli günlerin olsun inşallah.

Teşekkür ederim dostum :)

sweeet 12-06-2013 01:50 PM

Ben çok mutlu oluyorum kendi hayatı için bir şeyler başaran insanları gördükçe. :)

Thanatos 12-06-2013 01:54 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843535)
Ben çok mutlu oluyorum kendi hayatı için bir şeyler başaran insanları gördükçe. :)

Sweet forumda en sevdiğim nadir insanlardan birisin. :) Hepiniz benim için çok değerlisin. Benim bunu yenmemdeki katkı payınız çok büyük, sayın hayatım değişti üyeleri...

mehtap1606 12-06-2013 02:09 PM

ALLAH BU SİTEDEN VE BU FARUMDAKİ HERBİRİ ÖZEL İNSANLARDAN RAZI OLSUN. BENİ KURTARAN DA IŞIKLIYOL ARKADAŞIMIZ ALLAH ONDAN BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN.

papatya_27 12-06-2013 02:15 PM

bu sitede en en en çok sevdiğim şey karşılıksız yardımlaşma, iyi ve güzel niyetlerde bulunma ve birilerinin mutluluğuyla mutlu olup üzüntüsüyle üzülebilmek...ruhumuz adeta tüm pis kötü duygulardan arınıp temizleniyor:):):):)

mehtap1606 12-06-2013 02:19 PM

Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843542)
bu sitede en en en çok sevdiğim şey karşılıksız yardımlaşma, iyi ve güzel niyetlerde bulunma ve birilerinin mutluluğuyla mutlu olup üzüntüsüyle üzülebilmek...ruhumuz adeta tüm pis kötü duygulardan arınıp temizleniyor:):):):)

AYNEN ÖYLE ARKADAŞIM, BURASI CENNET MİSALİ TÜM İYİ NİYETLİ İNSANLARI TOPLAMIŞ, ATAKAN BEY BURAYA ÖYLE BİR TELKİN Mİ EKLEMİŞ ACABA SESSİZ SESSİZ ARKA PLANDA ÇALAN BU SİTEYE GİREN HERKES ŞİFALANIYOR :)

papatya_27 12-06-2013 03:00 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843544)
AYNEN ÖYLE ARKADAŞIM, BURASI CENNET MİSALİ TÜM İYİ NİYETLİ İNSANLARI TOPLAMIŞ, ATAKAN BEY BURAYA ÖYLE BİR TELKİN Mİ EKLEMİŞ ACABA SESSİZ SESSİZ ARKA PLANDA ÇALAN BU SİTEYE GİREN HERKES ŞİFALANIYOR :)

hani derler ya dinimizde cemaat ruhu çok önemlidir..inanmayarak bile olsan o toplulukta melekler ordaki güzel insanların yüzü suyu hürmetine fotoğrafını çeker ve herkes nasibini alırmış..ben burayı da öyle düşünüyorum burda o kadar değerli yürekleri temiz ve özel insanlar varki onların varlığıyla hepimiz nasiplenip şifalanıyoruz bence..ve bu etki günden güne büyüyor halkanın bir parçası oluyoruz hepimiz

Thanatos 12-06-2013 03:07 PM

Hatırlayacaksınız ben birkaç hafta önce Serbest Kürsü' de hoşlandığım kişinin başka bir sevgilisi olduğunu söylemiştim. Ben bunları bu forumda anlattım çünkü sizlerin bana morel vereciğinizi ve beni anlayacağınızı düşünmüştüm. Ve sizler beni anladınızda. Bana yardım ettiniz, önerilerde bulundunuz. Fakat dışarıda o kadar çok yobazlaşmış insanlar var ki, ben aynı başlığı bir başka sitede anlatsam beni dışlarlar ve hatta bana hakaret ederlerdi. Fakat sizler öyle yapmadınız...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:19 AM.