![]() |
Iki Uye Iki Yorum arkadaslar ben iki uye ismi soyliyecem ,gelen uye bu iki uye hakkinda yorum yapip iki uye ismide kendi diyecek,ve bu sekilde devam edecegiz.illaki tanimaniz gerekmiyor sizdeki izlenimler. isikli yol mehtap |
Cevap: Iki Uye Iki Yorum :) iyiymiş hadi bakalım merak ettim |
Cevap: Iki Uye Iki Yorum Şimdi ben şu ışıklı yol denen kişi hakkında yazmak istiyorum. Her yerden çıkar. Her çorbaya maydanoz olur. Çok bilmişin teki ukala, her konuda yazar sanki bana alim haspam :))) Susturabilene aşk olsun. Onlarca sayfa açtı, ya aslında duydum silebilse silermişte öyle bir imkan yokmuş. Bu sitede tozları halının altına süpürüyoz bazen. Çaktırmıyoz. işte o gidince üç gün üç gece şenlik yapacaz. Yaşasın sessizlik deyi. O kadar yani |
Cevap: Iki Uye Iki Yorum ışıklı yol içinde oluşan girdaplar var bence onlardan kurtulma çabasında bilgili karakteri sağlam |
Cevap: Iki Uye Iki Yorum Alıntı:
|
Cevap: Iki Uye Iki Yorum oyunun kurallarina uymuyorsunuz arkadaslar. mehtap biraz aksi hircin gibi. isikli yol baris guvercini. iki yeni isim bestem ve zynp |
Cevap: Iki Uye Iki Yorum hmmmm çok tanımıyorum ben bu arkadaşlarımı ama ne yazık ki4897 |
Cevap: Iki Uye Iki Yorum biri benimi, çağırdı :)) offfff ben varya çok cadıyımdır :) aksi huysuz nalettttt:)) ayyy kendime bunları yazarken kendimi bilmesem inanıcam :))))) |
Cevap: Iki Uye Iki Yorum bestem sahane bir kankadir,harika bir dosttur,ve gelecegi gorul inanmayan uyeler sorsun haklarinda sasiracaklar,eger cvp verilse tabiki. mevsim sonbahar zynp |
Cevap: Iki Uye Iki Yorum Mevsim sonbahar canim arkadasim gelmesine cok sevindim.hosgelmis arkadasim.zeynep gicigin teki:-) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:47 PM. |