Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Kızılderili Atasözleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/622982-kizilderili-atasozleri.html)

Işıklı yol 27-05-2013 12:38 AM

Kızılderili Atasözleri

Ağlamaktan korkma! Zihindeki ıstırap veren düşünceler gözyaşı ile temizlenir.

Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Sana uymayabilirim. Yanımda yürü ki böylece seni görebileyim, böylece ikimiz eşit oluruz.

Ute Boyu

Işıklı yol 27-05-2013 12:47 AM

Cevap: Kızılderili Atasözleri

eğer geçmiş yaşam olsaydı ben bir kızılderili olmalıydım. Hayranı olduğum asil insanlar. Tabiatla barışık, dünyayla barışık, insanlıkla barışık güzel insanlar. Rüyalarımda hep Amerika görürüm. Nedir derim amerikanın anlamı ne? Fakat amerika deyince aklıma kızılderililer gelir. Belki de atalarım o topraklardan geldiler kim bilir?

Işıklı yol 27-05-2013 12:47 AM

Aşkı tanıdığında, Yaratıcı'yı da tanırsın.
Fox Boyu

Işıklı yol 27-05-2013 12:48 AM

Avlayacaksan en zayıf geyiği avla, çünkü sağlam olanlar yeni neslin devamını sağlayacaktır.

Barış ve mutluluk her anda mevcuttur. Barış ve mutluluk her adımdadır. Ruhun meseleleri için siyasi çözümler yoktur.

Bir başkasının kabahati hakkında konuşmadan önce daima kendi çarığının içine bak.

Sauk Boyu

Işıklı yol 27-05-2013 12:50 AM

Doğum yapan her şey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye başlamış olacaktır.

Mohawk Boyu

Işıklı yol 27-05-2013 12:51 AM

Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.

Dünyadaki her şeyin bir sebebi vardır. Her bitki bir hastalığı tedavi etmek için büyür. Ve her insan bir görevle yaratılmıştır.

Düşmanımı cesur ve kuvvetli yap! Eğer onu yenersem utanç duymayayım.

Apache Boyu

Işıklı yol 27-05-2013 12:52 AM

Eğer sorsanız: 'Sessizlik nedir?' Cevap veririz: O Büyük Ruh' un sesidir. Yine sorsanız: 'Sessizliğin meyveleri nelerdir?' Cevap veririz:

Kendi kendini kontrol, gerçek cesaret demek olan metanet, sabır, vakar ve saygı.

(sessiz olduklarını düşünerek üzülen arkadaşlarım geldi aklıma bu sözü okurken)

KADRU 27-05-2013 06:52 AM

super sozler paylasimin devamini bekleriz binbasim

Işıklı yol 27-05-2013 07:11 AM

Burada ki sayfalar bana ait değiller arkadaşlarım. Biz birlikte elele yürüyen insanlarız. Her sayfaya desteklerinizi katkılarınızı bekliyorum. actionsmile

Işıklı yol 27-05-2013 08:11 PM

Komşun hakkında hüküm vermeden önce, iki ay onun makosenleriyle yürü!
Cheyenne Boyu

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:27 AM.