![]() |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin isik hayel kirikligina ugruyacan ama gene ben geldim. |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ne ara geldin bide gitmiş ne bozuyosun büyüyüüüü:))))) tip yaaa |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin Yine kayıp bu KADRU alıştırdı kendine yokluğu belli oluyor yahuooo67 |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin bende geldim buralardayim ,kirmaya dokmeye degil barisa huzura geldim. |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin isikli yol,solak,ceren34,zynp,bestem,sinerji,juger,atlant a gelsin toplanti yapacaz acil durum toplantisi. |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin burdayımmm hayırdır ne var ne oluyor aman Allahım. Birine bir şey mi oldu yoksaaaooo67 |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ben burdayım:) ceren gelsin effet |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ben geldim kimsecikler yok yine. Yok yok burada kimseleri yakalayamıyorum ben her zaman boş ne sıkıcı bir kafe burası yahuuu |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin ışıklı yol ben geldim beni kabul eder misin..bak bugün kıpır kıpırım tüm enerjimin burdaki dostlarıma da geçmesine niyet ediyorummmm:) |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin hoş geldin ne demek tabi ki Allah daim etsin sevincini mutluluğunu maşallah diyorum ayrıca |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:10 AM. |