![]() |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin Beyaz bir horozum vardı. Çok severdim onu, zaman içerisinde kümeste tavuk kalmadı. yalnız kaldı ve başladı komşu kümeslere gitmeye. Akşamları kümese gelmez oldu. Zavallımı kendilerinin olmadığından komşular kendi kümeslerine de almıyorlar sokakta kalıyor. Annem dedi bu hayvanı köpekler boğacak kesin bari. Ben hayır dedim horozumu kesmeyin. Fakat beni dinleyen kim hem haklılar. Abim ve halamın oğlu düştüler peşine ben tezahürat yapıyorum. " Kaç horozum, kaç horozum, kaç beyazım" 1,5 saat uğraştırdı ama yakaladılar ve kestiler. Ben başladım türküye hozorumu kaçırdılar damdan dama uçurdular suyuna da pilav pişirdiler. Eğer bahçeli evim olursa mutlaka olur tavuk ve hozorum ve tabi ki bostanım. Eh bir artvinlininde bostan ekmeden yaşaması beklenemez. |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin isikli yol bosuna hayelere dalma ,abiyi taniriz yemiyecegide varsa sirf sana kalmasin diye 5 er 10 ar yer yumurtalari. |
Cevap: Gelsin Kim Gelsin Alıntı:
|
|
|
Cevap: Gelsin Kim Gelsin parayla alsak yine mi vermez parasıyla değil mi kardeşimyrl78 ( yalnız tanımıyorum etmiyorum adam hakkında konuşup duruyorum. Töbe töbeeee) |
|
|
Cevap: Gelsin Kim Gelsin aklını kullan ışıklı yol kaçacagına gel otur ben açım de, Tanrı misafirine nasılsa git diyemicek doyunca ye giderkende ben koltuğuna sıkıştırırım bi kaç tane :)))))) |
Horozlara noluyosa onlarda saldırır yumurta alacağında, hanımını çalıştırıp maaşını elinden alan erkeklere mi benziyorlar ne y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:07 AM. |