Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Gelsin Kim Gelsin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/622972-gelsin-kim-gelsin.html)

Işıklı yol 10-06-2013 09:57 PM

Cevap: Gelsin Kim Gelsin

Beyaz bir horozum vardı. Çok severdim onu, zaman içerisinde kümeste tavuk kalmadı. yalnız kaldı ve başladı komşu kümeslere gitmeye. Akşamları kümese gelmez oldu. Zavallımı kendilerinin olmadığından komşular kendi kümeslerine de almıyorlar sokakta kalıyor. Annem dedi bu hayvanı köpekler boğacak kesin bari. Ben hayır dedim horozumu kesmeyin. Fakat beni dinleyen kim hem haklılar. Abim ve halamın oğlu düştüler peşine ben tezahürat yapıyorum. " Kaç horozum, kaç horozum, kaç beyazım" 1,5 saat uğraştırdı ama yakaladılar ve kestiler. Ben başladım türküye hozorumu kaçırdılar damdan dama uçurdular suyuna da pilav pişirdiler. Eğer bahçeli evim olursa mutlaka olur tavuk ve hozorum ve tabi ki bostanım. Eh bir artvinlininde bostan ekmeden yaşaması beklenemez.

Tam Kung 10-06-2013 10:03 PM

isikli yol bosuna hayelere dalma ,abiyi taniriz yemiyecegide varsa sirf sana kalmasin diye 5 er 10 ar yer yumurtalari.

Işıklı yol 10-06-2013 10:06 PM

Alıntı:

Tam Kung Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843365)
isikli yol bosuna hayelere dalma ,abiyi taniriz yemiyecegide varsa sirf sana kalmasin diye 5 er 10 ar yer yumurtalari.

ya çok mu şey istedik iki yumurta ya altı üstü ayıp betuh788

Tam Kung 10-06-2013 10:08 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843366)
ya çok mu şey istedik iki yumurta ya altı üstü ayıp betuh788

ya bana ne soyluyon sana yumurta vermeyen abi ,tanidigimiz bildigimiz adam kimseye lokma vermez.art56art56

Işıklı yol 10-06-2013 10:11 PM

Alıntı:

Tam Kung Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843367)
ya bana ne soyluyon sana yumurta vermeyen abi ,tanidigimiz bildigimiz adam kimseye lokma vermez.art56art56

cık cık cık böyle de şey görmedim a aaaaasigrt56

Işıklı yol 10-06-2013 10:13 PM

parayla alsak yine mi vermez parasıyla değil mi kardeşimyrl78

( yalnız tanımıyorum etmiyorum adam hakkında konuşup duruyorum. Töbe töbeeee)

Tam Kung 10-06-2013 10:25 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843370)
parayla alsak yine mi vermez parasıyla değil mi kardeşimyrl78

( yalnız tanımıyorum etmiyorum adam hakkında konuşup duruyorum. Töbe töbeeee)

isikli yol sen taktin abinin yumurtalarina vermez paraylada vermez ,abi az maz degil epeycene mazarattir.smil56guitar

Işıklı yol 10-06-2013 10:28 PM

Alıntı:

Tam Kung Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843372)
isikli yol sen taktin abinin yumurtalarina vermez paraylada vermez ,abi az maz degil epeycene mazarattir.smil56guitar

12389 alır kaçarım bendegulensmiley

mevsim sonbahar 11-06-2013 09:25 AM

aklını kullan ışıklı yol kaçacagına gel otur ben açım de, Tanrı misafirine nasılsa git diyemicek doyunca ye giderkende ben koltuğuna sıkıştırırım bi kaç tane :))))))

Işıklı yol 11-06-2013 09:58 AM

Alıntı:

mevsim sonbahar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843399)
aklını kullan ışıklı yol kaçacagına gel otur ben açım de, Tanrı misafirine nasılsa git diyemicek doyunca ye giderkende ben koltuğuna sıkıştırırım bi kaç tane :))))))

Tabi ki ama zaten çok sevdiğimden. Kümesten almak, tavuğun altından almak asıl güzel olan:)
Horozlara noluyosa onlarda saldırır yumurta alacağında, hanımını çalıştırıp maaşını elinden alan erkeklere mi benziyorlar ne y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:07 AM.