![]() |
DEĞİŞTİREN VİDEOLAR Hayallerinin peşinden koşanlar mutlaka izleyin - YouTube benim sevdiğim videolardan biri..paylaşmak istedim.. |
Cevap: DEĞİŞTİREN VİDEOLAR 30 Günde hayatınızı değiştirin. Matt Cutts 'dan etkileyici bir konuşma.. denemeye değer.. deneyecek cesaretiniz var mı ? Matt Cutts: Try something new for 30 days - YouTube |
Cevap: DEĞİŞTİREN VİDEOLAR Tüm Zamanların En Etkileyici Motivasyonu - YouTube en sevdiğim filmlerden biridir. Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. |
Cevap: DEĞİŞTİREN VİDEOLAR Duyu Testi - Gözlerinize İnanamayacaksınız! :) - YouTube en beğendiğim kişilerden biridir Hakan Mengüç oldukça uzun zamandır takipteyim. :) |
Cevap: DEĞİŞTİREN VİDEOLAR Gerçekten ilginç videolar....:)) |
Cevap: DEĞİŞTİREN VİDEOLAR http://www.kitapyurdu.com/icsayfalar...a=435501-7.gif ve dinlendiren müzikler :)) benim en sevdiğim.. |
Cevap: DEĞİŞTİREN VİDEOLAR Alıntı:
|
Cevap: DEĞİŞTİREN VİDEOLAR ben yanlıs yapmısım..nasıl oldu bu ben muzık göndermıstım..şaşkınım şu an..benım göndermek ıstedıgım buydu Dreamcatcher - YouTube Allahımm neler oluyor :)) |
Cevap: DEĞİŞTİREN VİDEOLAR Alıntı:
|
Cevap: DEĞİŞTİREN VİDEOLAR Burdasın! varoluş seni doğurdu. demek ki çok büyük bir ihtiyaç oluştu ve sen bir boşluğu doldurdun. sensiz varoluş eksik kalacaktı. ben bunu söylediğimde, yalnızca sana söylemiyorum: bunu ağaçlara, kuşlara, hayvanlara, sahildeki çakıl taşlarına da söylüyorum. koskoca sahilde tek bir çakıl taşı eksik olduğunda, sahil aynı olmayacak. tek bir çiçek eksik olduğunda, evren onun yokluğunu hissedecek. nasılsan öyle değerli olduğunu hissettiğinde, başkalarının da nasılsa öyle değerli olduğunu hissedeceksin. OSHO Kendi Değerinin Farkına Varmak - Osho - YouTube |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:43 AM. |