![]() |
Cevap: Hayatıma yön veren, en güzel insanlardan biri. Dediler ki: Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Dedim ki: Gönüle giren gözden ırak olsa ne olur... Hz. Mevlana. |
Cevap: Hayatıma yön veren, en güzel insanlardan biri. "kadın diri diri gömülürken onu oradan çıkarıp ayaklarının altına cenneti seren dinin adıdır İSLAM" Necip Fazıl Kısakürek" okadar beğendimki bunuda eklemeden edemedim.. |
Cevap: Hayatıma yön veren, en güzel insanlardan biri. Alıntı:
|
Cevap: Hayatıma yön veren, en güzel insanlardan biri. Ben de diyorum ki gönüle giren her daim yanımızda olsa ne iyi olur. (Himmetini esirgeme Ya Hz Mevlana) |
Cevap: Hayatıma yön veren, en güzel insanlardan biri. Işığım işte bu benim duam, sağol iyi ki varsın. |
Cevap: Hayatıma yön veren, en güzel insanlardan biri. Bil mukabelegirlhahasuperxy |
Cevap: Hayatıma yön veren, en güzel insanlardan biri. "Kötü bir döneme girdiğinde ve her şey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde, SAKIN PES ETME! Çünkü işte orası 'gidişatın' değişeceği yer ve zamandır..." Mevlana "İNSANIN KANADI, GAYRETİDİR." Mevlana |
Cevap: Hayatıma yön veren, en güzel insanlardan biri. Gönlüne geçim düşüncesini az getir,Allah'ın kapısında ol, o kapıda oldukça manevi neşen eksilmez,mukadder olan rızkın da eksilmez. Mesnevi. |
Cevap: Hayatıma yön veren, en güzel insanlardan biri. Sen Allah in verdiklerine razı olmadıkça rahat etmek ümidiyle nereye kaçsan orda karşına bir afet çıkar bir bela gelir sana çatar. Mevlana Ey Aşık bir ara bakalım senin gerçek sevgilin kimdir? Mevlana |
Cevap: Hayatıma yön veren, en güzel insanlardan biri. Ben bir kuluma isteyeceği bir şeyi vermeyeceksem o isteği ona vermem, o isteği onun hatırına ve gönlüne getirmem |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 AM. |