Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   ... seviyorum çünkü ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/622652-seviyorum-cunku.html)

sweeet 14-02-2013 07:41 PM

... seviyorum çünkü ...

Onu seviyorum çünkü onu sevmeyi ben seçtim ve o da beni sevmeyi seçtiği için mutluyuz.

Peki ya sizin sevdikleriniz veya sevdiğiniz her hangi bir şey? Siz nasıl nedenler buluyorsunuz kendinize. Burada paylaşalım istedim bugüne yakışır bir başlık oldu bence
.

Işıklı yol 14-02-2013 08:13 PM

Cevap: ... seviyorum çünkü ...

Yavrularım en sevdiklerim. Bir nedeni yok onlar benim yavrularım oldukları için seviyorum onları. Ve bu kadar harika insanlar oldukları için. Bana sırdaş, arkadaş, yoldaş ve daha bir çok şey oldukları için. Ve hayatımda oldukları için müteşekkirim Allaha

sweeet 14-02-2013 10:40 PM

Ailemi seviyorum çünkü bu koşulsuz bir sevgi ve bana ne yaparlarsa ya da ne söylerlerse söylesinler (benim onaylamadığım veya istemediğim tabi ki) onların da beni aynı şekilde koşulsuz sevdiğini biliyorum.

annie hall 14-02-2013 10:56 PM

Onu çok seviyorum çünkü deminden beri yazıp yazıp sildiğim halde nedenini bi türlü açıklayamıyorum :) Seviyorum çünkü o yanımdayken yaşadığımı hissediyorum, yanımda değilken çok özlüyorum. Ah ah :)

cansuyu 15-02-2013 10:22 AM

eğer sözlükten tek bir sözcük seçmek zorunda kalsaydım
kuşkusuz bu söz SEVGİ olacaktı
dünya yüzünde SEVGİ olmasa
sanırım onu ben bulacaktım..

Seviyorum..
Neyi ya da kimi olduğu önemli değil, yüreğimi vermeden yüreğime alarak, yüreğimi açarak seviyorum..
Seviyorum..çünkü.çünkü ye gereksinim duymadan seviyorum.
Seviyorum..çünkü sevmesem içimdeki sevgi öksüz kalacak.
Seviyorum..yaşamı anlamlandırmak indeğil, yaşamın anlamı olduğu için seviyorum..
Seviyorum..çünkü ancak sevdiğim kadar yaşayabiliyor.. ve ancak severek kendimi gerçekleştiriyorum.
Seviyorum.. severek özgürleşiyorum..

sweeet 15-02-2013 12:33 PM

Bu başlığı açarken çünkü sevgilerini bulmamızı istemedin aslında amacım kendimize neyi nedne sevdiğimizi sorgulatmaktı.

Kendimi seviyorum çünkü her insan kadar değerli olduğumu biliyorum.
İnsanları seviyorum çünkü her insan değerli ve özeldir.

sweeet 15-02-2013 12:36 PM

Hayatı seviyorum çünkü o bize verilmiş bir armağan.

Işıklı yol 15-02-2013 05:15 PM

Ey aşk! Seni senelerce yaban ellerde, hoyrat dillerde aradım. Oysa bendeymişsin bilememişim. Oyalanmışım. Kalakalmışım.
Hz Şems

sweeet 11-06-2013 01:06 AM

İstanbul'u seviyorum çünkü başka İstanbul yok.
İstanbul'u seviyorum çünkü bu şehirde doğdum, büyüdüm.
İstanbul'u seviyorum çünkü bu şehirde aşka düştüm ve inandım.
İstanbul'u seviyorum çünkü İstanbul AŞK'tır.
İstanbul'u seviyorum çünkü sevdiğim çok şey var içinde.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:32 AM.