Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   ÖZÜ GÜLMEYENİN YÜZÜ GÜLER Mİ HİÇ……. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/622279-ozu-gulmeyenin-yuzu-guler-mi-hic82308230.html)

ceko_25 27-11-2012 06:06 PM

Cevap: ÖZÜ GÜLMEYENİN YÜZÜ GÜLER Mİ HİÇ…….

aslında ben senin dediklerine yanlış demedim kıyaslama için sölediklerine baştan sona katılıyorum biraz ilave etmek istedim oluruna bırakmaktansa küçük desteklerle çözümü hızlandırabilir bide ben biraz herşey hemen olsun istiyorum onunda etkisi başkalarına ters geliyo söledigin gibi herkesin inandıgını çekecektir kendisine herkesin yöntemi farklı o herkesin sölediklerinden kendisine en uygun olanı seçmeli biraz ondan biraz bundan bide yşım 27 daha küçük oldugumu hissetirdiysem üzülürüm

azraist_24 27-11-2012 06:10 PM

Ikinizin de dusunceleri cok degerli benim icin ayni bakis acilarindasiniz fakat ifadeleriniz farkli o kadar,

Iyi ki varsiniz

Senemmms 27-11-2012 08:57 PM

Annem döktürmüşsün yine çok güzel yazmışsın öpüyorum seni

ceko_25 27-11-2012 09:09 PM

üff anne kız sitedesiniz vaybe bende babamı alıştırsam güzel olurda neyse annenle aynı dili konuşmak seni dahada büyütücektir

balkan72 28-11-2012 09:25 AM

Alıntı:

ceko_25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834000)
aslında ben senin dediklerine yanlış demedim kıyaslama için sölediklerine baştan sona katılıyorum biraz ilave etmek istedim oluruna bırakmaktansa küçük desteklerle çözümü hızlandırabilir bide ben biraz herşey hemen olsun istiyorum onunda etkisi başkalarına ters geliyo söledigin gibi herkesin inandıgını çekecektir kendisine herkesin yöntemi farklı o herkesin sölediklerinden kendisine en uygun olanı seçmeli biraz ondan biraz bundan bide yşım 27 daha küçük oldugumu hissetirdiysem üzülürüm

sevgili ceko_25, hemen biran önce olsun demenden küçük yaş olduğunu çıkardım.çünkü bende sizin yaşlarında hayatla yarışırcasına hemen olsun bitsin diyordum.ama herşeyin bir zamanı olduğunu Rabbim bana öğretti. neyse yaşınızın en güzel ve özel zamanısındasın.her anın tadını çıkar ve öğrenmeye hep açık ol(size akıl vermek değil niyetim ama tecrübe işte..:) sizi takip ediyorum ve fikirlerinizi güzel buluyorum.
sevgiyle hoşkalın

balkan72 28-11-2012 09:29 AM

Alıntı:

Senemmms Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834004)
Annem döktürmüşsün yine çok güzel yazmışsın öpüyorum seni

canım kızım seni çoookk seviyorum ve seninle gurur duyuyorum.senin sessiz takipçininim girlhaha

balkan72 28-11-2012 10:13 AM

Keskin Balta!

Bir ormanda iki kişi ağaç kesiyormuş. Birinci adam sabahları erkenden kalkıyor, ağaç kesmeye başlıyormuş, bir ağaç devrilirken hemen diğerine geçiyormuş.
Gün boyu ne dinleniyor ne öğle yemeği için kendine vakit ayırıyormuş. Akşamları da arkadaşından bir kaç saat sonra ağaç kesmeyi bırakıyormuş.

İkinci adam ise arada bir dinleniyor ve hava kararmaya başladığında eve dönüyormuş. Bir hafta boyunca bu tempoda çalıştıktan sonra ne kadar ağaç kestiklerini saymaya başlamışlar.

Sonuç: İkinci adam çok daha fazla ağaç kesmiş.

Birinci adam öfkelenmiş: “Bu nasıl olabilir! Ben daha çok çalıştım. Senden daha erken işe başladım, senden daha geç bitirdim. Ama sen daha fazla ağaç kestin. Bu işin sırrı ne?”

İkinci adam yanıt vermiş: Ortada bir sır yok. Sen durmaksızın çalışırken, ben arada bir dinlenip baltamı biliyordum. Keskin baltayla, daha az çabayla daha çok ağaç kesilir.

alıntı***

Kendimizi geliştirmek, baltamızı bilemektir. Kendini geliştirmek kendi hayat çizgisini gözden geçirip zayıf noktaları güçlendirmek, güçlü yönlerimizi ise iyi kanalize etmektir. Kendimizi geliştirmek dünya hayatında kendini işe yarar kılmaktır. Kendimize dair yenilenmelerimiz olduğu müddetçe hep diri kalırız.actionsmile

ceko_25 28-11-2012 02:17 PM

abram linclon demişki bana biri bi saat agaç kes dediginde ben 45 dakka baltamı bilerim örnegin güzel fakat konu dışı gülcan sorumluluklarını üstlenmeyen arkadaşından bahsetti siz ona oluruna bırak zamanla düzelir dediniz bu örnekle uyuşmadı öger onla bi alakası yoksa güzel hikaye

Senemmms 28-11-2012 02:28 PM

Ya kusura bakmayın ama böyle herşeye yorum mu yapıcaksınız? :)
Ayrıca yorumların hep eleştirel birazcığınıda kendine saklamalısın derim ben.

balkan72 28-11-2012 02:33 PM

Alıntı:

ceko_25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834038)
abram linclon demişki bana biri bi saat agaç kes dediginde ben 45 dakka baltamı bilerim örnegin güzel fakat konu dışı gülcan sorumluluklarını üstlenmeyen arkadaşından bahsetti siz ona oluruna bırak zamanla düzelir dediniz bu örnekle uyuşmadı öger onla bi alakası yoksa güzel hikaye

sevgili ceko_25, ben o konuları bitirdim, başka konu bu actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:33 PM.