![]() |
ve ben, arkadaşlar.. ben neden hevessizim, çok çabuk sıkılıyorum. hiçbir şeyden hoşlanamıyorum, bunu istemiyorum, kendimden uzak tutuyorum her şeyi. ney kursuna gitmiştim bıraktım, gitar aldım vazgeçtim, mızıka aldım köşede duruyor, origami videoları indirdim o da bekliyor, kara kalem resim öğrenmek istedim kaynak edindim onlar da duruyor. ingilizce öğrenmek istiyorum çok fazla kaynak var ama tutamıyorum.. ne olacağım ben?? |
Cevap: ve ben, arkadaşlar.. yaptığın şeylerden çok çabuk sıkılmanın nedeni sence ne olabilir bence bunu düşünmelisin.Aynı sorun bende de vardı bir ortamda sürekli durmaktan, sürekli aynı kişiyle konuşmaktan çok sıkılıyordum.Sıradanlıktan korkuyormuşum.Sende de böyle bir durum olabilir.Neden sıkılıyorum sorusunu sık sık sor ve aklına gelen cevapları yaz bence |
Cevap: ve ben, arkadaşlar.. teşekkür ederim, bunu yapacağım :)) not defterim var sevincli |
Cevap: ve ben, arkadaşlar.. Bence kendine olumsuz sorular sormayı bırak.... Olumsuz sorular sordukça olumsuz şeylerle cevap gelir.. Evren senin neden hoşlanıp hoşanmadığına bakmaz senin ne düşündüğüne bakar... Mesajda hep olumsuz şeylerden bahsetmişsin. Kendine olumlu sorular sormaya başla ''neden bu kadar iyi ingilizce konuşuyorum'' ,neden bu kadar iyi gitar çalıyorum gibi. Artık istemediklerini deyil istediklerini düşün Çünkü düşüncelerin olacakta olanların yansımasıdır Şundan emin ol ki sen sabırlı ve istekli olduktan sonra evren sana istediğini verecektir.. Sevgi ve huzurla...:) |
Cevap: ve ben, arkadaşlar.. Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:55 AM. |