![]() |
Saat ve Dakikayı Aynı Görme Durumu herkese merhaba, 4-5 aydır saatlere baktığımda saat ve dakikanın aynı olduğunu görüyorum. 13:13 gibi. Bu durum bir ay öncesine kadar daha sık olurken bugünlerde biraz daha az oluyor. Bugünlerde özellikle 13:31, 13:13 gibi 1 ve 3 kombinasyonlarını sık görmeye başladım. Biraz araştırdım. Bu durumu yaşayan başka insanlar da varmış. Aranızda bunu yaşayan var mı? |
Cevap: Saat ve Dakikayı Aynı Görme Durumu Bence bu 'The secret'la alakalı bir şey ilk baktığında aa ne kadar ilginç dedin sonraki her saate bakışında bu düşünce vardı büyük ihtimal ve artık bu şeyi kendi hayatına çektin.. düşünceyle alakalı neyi hissediyorsan onu çekersin... |
Cevap: Saat ve Dakikayı Aynı Görme Durumu Olabilir. Olmayabilir de. |
Cevap: Saat ve Dakikayı Aynı Görme Durumu bizim burada saat ve dakika aynı olduğunu görürsen (örneğin 13:13 yada 20:20 iken) biri beni düşünüyor dersin .. saat ve dakikanın aynı olduğunu gördüğünde biri seni düşünüyor demektir :) .. |
Cevap: Saat ve Dakikayı Aynı Görme Durumu Alıntı:
|
Cevap: Saat ve Dakikayı Aynı Görme Durumu Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Saat ve Dakikayı Aynı Görme Durumu Alın size komedi...khkh56 Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Saat ve Dakikayı Aynı Görme Durumu Daha bu sabah başıma geldi,bi an içimden geldi telefona baktım saat 11:11 :D ama ben bu durumda birinin beni düşündüğünü değil de,önemli bi telfon görüşmesi yapacağıma yoruyorum ki, genelde doğru çıkıyo :D şimdi oturdum o çok çok önemli telefonu bekliyorum :p |
Cevap: Saat ve Dakikayı Aynı Görme Durumu Bizim buralarda da burnun kaşınırsa misafir gelir derler de ben geldiğini hiç görmedim. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:45 AM. |