![]() |
Enerjinizi Yüksek Tutun (UYARI!) Sevgili Dostlarım Bu Bir Uyarı- Lütfen Paylaşın: Bu dönem enerji değişimlerinden dolayı bazı negatif enerjiler , insanların enerji alanlarına yapışıyor ve insanların enerjilerini emiyorlar. Buda insanlarda enerji düşüklüğü, ani asabiyet, parlama, uyku hali, kafanın içerisinde sürekli olumsuz düşünce, amaçsızlık, sabırsızlık gibi ruh halleri yaratıyor. YAPMAMIZ GEREKENLER:Herzaman mümkün olduğunca burundan yavaş ve derin nefes alıp burundan yavaş nefes veriyoruz. Herhangi bir olay karşısında sakin olmayı seçiyoruz ve Sevgili Baş Melek Mikail Bedenimi ruhumu enerji alanımı mekanımı ve sevdiklerimi ilahi koruma altına al ve vakumla arındır. Sevgili Baş Melek Jophiel ve Sevgili Baş Melek Mikail lütfen egomu dengeye almamda ve kafamın içerisindeki tüm olumsuz düşüncelerin benden uzaklaşmasında yardımcı ol... bunlara ilaveten ve/veya bol bol Ayetel Kürsi + Nas ve Felak Sürelerine ilaveten şu dua yıda okumakta büyük fayda var Rabbi enniy messeniyeş şeytanu Binusbin ve azâb; Rabbi euzü BiKE min hemezatiş şeyatıyn; Ve euzü BiKE Rabbi en yahdurun; Ve hıfzan min külli şeytanin marid; Bülent Gardiyanoğlu Uluslararası Yaşam Nefes Koçu ve Kuantum Düşünce Tekniği Geliştiricisi |
Cevap: Enerjinizi Yüksek Tutun (UYARI!) bizi bilgilendirdiğniz için size ne kadar teşekkür etsem az |
Cevap: Enerjinizi Yüksek Tutun (UYARI!) Alıntı:
|
Cevap: Enerjinizi Yüksek Tutun (UYARI!) olumlu düsünme hayatimizin bir parcasi olmasi gerek ille bu siralar yarinlar yada gecmislerde degil.. Yinede bilginiz icin tesekkürler.. Bu ara Melek Jophiel Melek Israfil mi oluyor ??? |
Cevap: Enerjinizi Yüksek Tutun (UYARI!) Elbette olumlu düşünceler hayatımızın bir parçası olmalı ama güneş sistemi foton kuşağına yaklaştığından dolayı 2012'den itibaren insanların üzerindeki enerjiler çok değişmeye başladı bilgilendirmem bu anlamdaydı. Daha sonra foton kuşağını ve enerji değişimlerini ayrıntılı paylaşırım inşallah... Basmelek Jophiel (okunusu Cofiel) Jophiel Allah'in güzelligi anlamina gelir. Düsüncelerinizi, kendinizi, etrafinizi, ortaminizi güzellestirmek icin Jophiel'i yardima cagirabilirsiniz. Egonuzun esiri mi oldunuz, ya da bir sekilde negatif düsünceler silsilesine mi kapildiniz, Jophiel, lütfen düsüncelerimi güzellestir, simdi, diyin ve basmelek Mikail ile birlikte aninda egonuzu uzaklastirin. Jophiel'i ayni zamanda Feng Shui basmelegi olarak da düsünürüm - evimi, dolaplarimi düzene sokmam gerektiginde Jophiel bana sabir ve zevkle bu isleri yapmamda yardimci olur. Aurasi cok koyu pembedir. sevgi ve ışıkla.... |
Cevap: Enerjinizi Yüksek Tutun (UYARI!) bilginiz icin tesekkür ederim, daha cok kendi dilimde bir melek ismi ile merak etmistim o yüzden di sorum.. sizi elestirici bi sekilde yazmadim, dedikleriniz dogru sadece bunlari bugünlere yarinlara gecmislere ille kisitlamayalim diye vurguladimdi.. bilgileriniz cook verimli, tesekkür ederim.. sevgiyle huzurla mutlulukla ve pozitif enerji ile kalin |
Cevap: Enerjinizi Yüksek Tutun (UYARI!) Alıntı:
İlginizden dolayı ben de teşekkür ederim hepimize sevgiyle huzurla mutlulukla ve pozitif enerji dolu günler... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:00 PM. |