![]() |
İstenmeyeni Serbest Bırakmak Adına Sedona Metodu denilen bu teknik, gelişmemize, zenginleşmemize ve ilerlememize engel olan duygularımızı serbest bırakmanın aslında ne kadar kolay olduğunu anlatıyor. 3 dakikalık bu kısa videoyu izleyerek hayatınızda bırakamadığınız nefret, öfke, korku, kuşku, tedirginlik, kararsızlık gibi bilimum kötü duyguları serbest bırakabilir, zenginleşmek ve ilerlemek için kendinize izin verebilirsiniz. Sizin gerçek özünüz olan ruhunuza aynı saflığı ile kavuşabilirsiniz. İyi seyirler sedona yöntemi - YouTube |
Cevap: İstenmeyeni Serbest Bırakmak Harika bir video ve esprili anlatımı var. Tam da kalemle ilgili çalışmada yapmayı düşündüğüm şeyi yaptı adam ve çok mutlu oldum. O an bir hafiflik hissettim. Bu video sedona yönteminin adını duyduğumdan beri izlediğim ilk pratik uygualaması. Ama şu sözü çok beğendim: "Kendimizle ilgili inançlarımız asla serbest bırakamayacağımızı düşündüğümüz duygulardır. Bir duygu sadece serbest bırakmaya karar verilerek kolayca serbest bırakılabilir." -videodan- Yukarıda yazdığım söz güçlü bir inanç ve ben bu inancı özellikle de beni engelleyici (sınırlayıcı) herhangi bir inancımı değiştirmek için benimsemeyi seçiyorum. |
Cevap: İstenmeyeni Serbest Bırakmak Çok basit bir dille anlatılmış video ; Duygularımızdan bu kadar çabuk kurtulmak ne kolaymış fakat sanki bu en son seçenekmiş gibi duruyor. Her şey tamammış bu kalemi bekliyormuşuz gibi algıladım .. Neye niyet edersen sen o'sundur Paylaşım için sağ kalasın Juger |
Cevap: İstenmeyeni Serbest Bırakmak sedona yöntemi hakkında birçok şey okudum anca bu kadar açıklayıcısına denk gelmemiştim, hep anlaymadıgım noktalar kalıyor tam kavrayamıyordum, bu video gerçekten güzel oldu, teşekkürler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:42 AM. |