![]() |
haydi BÜYÜK KONUŞALIM. Büyük konuşma başına gelir derler ya hani. Acaba istediğimiz şeylerin tersi için bilerek büyük mü konuşsak44a Meselaa: ben Burak Hakkı"yı çok beğeniyorum diyelim BEN HAYATTA BURAK HAKKI GİBİ BİRİSİNİ İSTEMEEMM sevincli Hadi siz de büyük konuşun. |
Cevap: haydi BÜYÜK KONUŞALIM. hayatta yüksek lisans falan istemem..hayatta zenginlik para pul istemem..ıyyy yabancı ülke seyehatlaeri falann ayyy amaannn:) |
Cevap: haydi BÜYÜK KONUŞALIM. Ben hayatta ne için asla dediysem mutlaka başıma gelmiştir. O nedenle asla dememeyi öğrendim. Biraz ironik bir durum. Zaman zaman benim de sizin gibi hissettiğim oluyor. İstediğim bir şey için asla diyim de olsun dediğim... Ancak yine de dilim varmıyor söylemeye... ttli3 Tüm dileklerinizin gerçek olmasını dilerim. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: haydi BÜYÜK KONUŞALIM. aynen benimde dilim varmıyor bu şekilde büyük konuşmaya çünkü bizim yaşam felsefemiz hep olumlu olmaya ayarlı ne yapabilirim ancak HAYATIMDE HER ŞEY İYİ GÜZEL VE TAM diyebiliyorum ;) sevgiler hepinize. |
Cevap: haydi BÜYÜK KONUŞALIM. Benim de dilim varmıyor, olumlamalara o kadar alıştım ki, daha doğrusu hep olumlu kulvarda yer almak istediğim için, olmuyor, yapamıyorum... |
Cevap: haydi BÜYÜK KONUŞALIM. assla mutlu olamıycaaamm sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:27 AM. |