![]() |
Birine Verilebilecek En Güzel Hediye. 2 hafta sonra biricik,öz kızkardeşim gibi gördüğüm dostumun doğumgünü.Benim için çok şeyler yaptı.Başkaları gibi yargılamadı.Hep anlayışla karşıladı.Ve ben bu insana çok güzel bir hediye vermek istiyorum.Baktıkça beni hatırlayacağı..Aynı şehirde değiliz o yüzden hediye erken göndericeğim.Sizce bir dosta verilebilecek en güzel hediye nedir?actionsmile |
Cevap: Birine Verilebilecek En Güzel Hediye. ben yakın dostuma İzmir kutusu yapmıştım :) bir poşete izmir toprağı izmir havası izmir suyu boyozuu taşı ne bulduysam koydum izmir e özel . beni sana hatırlatsın diye de güzel güzel notlar yazdım. Bissürü renkli zarf alıp içine doğumgünü ile ilgili bissürü şiir çıktısı aldım hepsine numara verdim tek tek yaklaşık 60 tane zarf filan olmuştu y789 sonra içine minik hediye paketlerinde takılar filan koydum. hatta kutudan jelibon bbile çıkmıştı. açarken heyecandan deliriyormuş çok beğenmişti f678h |
Cevap: Birine Verilebilecek En Güzel Hediye. mektup yazabilirsin en içten duygularınla onu ne kadar sevdiğini ne kadar değer verdiğini yazabilirsin sıradan bir şey olabilir ama önmli olan sevgini verdiğin değeri hissettirmen bunu illa maddi olarak yapman gerekmiyor içtenlik yeter 956k |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:38 PM. |