![]() |
İki Nokta Tekniği Arkadaşlar bu tekniği biri bana nasıl oldugunu nasıl yapıldıgını detaylı bir şekilde anlatabilirmi lütfen teşekkürler. |
Cevap: İki Nokta Tekniği offf arkadaşım bende çok istiyorum öğrenmek kaç kere sordum bi bilsen umarım cevap gelir bize :))))) |
Cevap: İki Nokta Tekniği aslında matrixe hükmedin forumunda var ama ben genede anlamadım :)))))) |
Cevap: İki Nokta Tekniği aslında yanlış mıyım bilmiyorum ama iki noktaya çok da ihitiyaç yok bence, olmasını istediginiz birşey olacak gibi degil olmuş gibi hayal edin ve hayal ederken evrenin sonsuz enerjisiyle bağlantı kurtuluğunuzu -sanki bir telefon hattına bağlanır gibi- imgeleyin yeter..... |
Cevap: İki Nokta Tekniği Evet Matrixe hükmedin formunda var ayrıntılı olarak. Eğer baştan sona kadar okuyabilirseniz herşeyi anlayabilirsiniz. Kitabı satın almanıza bile gerek kalmıyor. Yapman gerekeken tek şey hayal kurmak onu başardın mı kimse seni tutamaz. Başarılar Sevgiyle kalınız......... |
Cevap: İki Nokta Tekniği |
Cevap: İki Nokta Tekniği http://www.hayatimdegisti.com/forum/...medin-151.html buyrun burda matrixe hükmetmenin, iki nokta tekniginin açıklaması var arkadaşlar............. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:29 AM. |