![]() |
Hayat nasıl millet ? evet millet ben geldim hayat nasıl smileydance Geçen sene üye olmuştum uzun zamandır girmiyordum.. ağır bir bunalım zamanımda telkin olumlama herşeyi yapmıştım. Bu olumlamalar inthardan kurtardı fakat içimdeki çocuğun ölmesine mani olamadı.. Şuan nasılım derseniz uyumuyorum hiç değilse tüm gün. şuan hayatımı kurmaya çalışıyorum birşeyler yapmaya çalışıyorum 4 5 ay kadar anti depresan kullandım bu ay bıraktım. içimde bi çocuk yok malesef olgun bi ruh hali var. fakat yaşamaya çalışıyorum.. keşke içim mutlu olabilse.. |
Cevap: Hayat nasıl millet ? hoşgeldin 956k hayat çok güzel süper f678hguitarsmileydance956k |
Cevap: Hayat nasıl millet ? Hoşgeldinnn... umarım aramızda içindeki çocuk yeniden ortaya çıkar ve mutlu bir yaşam sürersinn... iyi paylaşımlar... |
Cevap: Hayat nasıl millet ? Bence içindeki çocuk hala yaşıyor yoksa bu tarz bir giriş yapmazdın , olgun bir insan daha ciddi bir giriş yapardı . Hoş geldin dilerim hayattan keyif almaya başlarsın , huzurlu olman dileğiyle , gülekal :) |
Cevap: Hayat nasıl millet ? biraz bayat şu aralar gibigibiyim şimdilerde |
Cevap: Hayat nasıl millet ? İçindeki çocuk capcanlı senin kendini farketmeni bekliyor. Sevgiyle kal daLqa. actionsmile |
Cevap: Hayat nasıl millet ? çocukları sevelim 956k956k956k956k956ksevincli |
Cevap: Hayat nasıl millet ? Hayat bizim sevincli Bazen hata da yapsak, her şeye rağmen hayat bizim ağla2 y789 y789 |
Cevap: Hayat nasıl millet ? Hayat güzel be.:)Yeminlen:) |
Cevap: Hayat nasıl millet ? Alıntı:
dalga senin de henüz ölmemiş içindeki çocuğun. biryerlerde seni bekliyor. çok kormuş olabilir. kendini güvenli bir mecraya gizlemiş olabilir. önce ona güven vermelisin. kendini güvende hissettiğinde o sana yavaş yavaş seslenecek ve kendisini bulman için yön gösterecektir. içimizdeki rehbere güvenelim. ve her sabah uyanınca inanmasak da "kendimi seviyorum, hayatı seviyorum, herşey yolunda, güvendeyim" cümlesini tekrarlayalım. başta inanmasak da 40 gün sonra inanarak söylüyor olacağız zaten. y789 hoşgeldiniz, güzel paylaşımlar dileğiyle...^-^ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:41 AM. |