Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   DÜŞ KİTABI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/615839-dus-kitabi.html)

tolgaasya 15-10-2010 11:05 PM

DÜŞ KİTABI

Çalışma notlarımdan hazırladığım; "DÜŞ KİTABI" isimli e-kitabımı, aşağıdaki adresten ücretsiz indirebilir ve okuyabilirsiniz.

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: DÜŞ KİTABI.pdf

tolgaasya 18-10-2010 02:46 PM

Cevap: DÜŞ KİTABI

Merhabalar.

Bir arkadaşım, kitabın indirileceği linki açamadığını iletmiş. Kontrol ettim, şu anda bir sorun yok. Link çalışıyor.

Selamlar.

funda0903 18-10-2010 03:26 PM

çok teşekkürler ellerine sağlık......

Alexandra 18-10-2010 03:48 PM

Saol Tolga, çok merak ettim, hemmen indiriyorum:))

tolgaasya 18-10-2010 05:33 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774026)
Saol Tolga, çok merak ettim, hemmen indiriyorum:))

Amatör bir çalışma :)) Umarım beğenirsin dusun2

aprilrose 19-10-2010 10:03 AM

Çok teşekkürler, yüreğinize sağlık, okuyorum..

tolgaasya 19-10-2010 04:23 PM

Alıntı:

aprilrose Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774145)
Çok teşekkürler, yüreğinize sağlık, okuyorum..

Rica ederim, selamlar...

bluegirlx 19-10-2010 11:37 PM

GÜZEL OLMUŞ ELİNE SAĞLIK.ben şu 5 boyutlu sinama örneğini yaşadım similatöre bindim. bir buz kayağından kayıyormuş gibi olunca aynı şeyleri hissettim..çok doğru bir tespit.belkide biz şuan gözlüklerimizi taktık similatörün içindeyiz dedim hattaaa..tekrar eline sağlık.

Neptün 19-10-2010 11:40 PM

Vay harika böyle çalışmalarda bulunuyor olması insanların. Çok heyecanlandım. İndiriyorum hemen. :) Teşekkürler

cent 20-10-2010 02:04 AM

paylaşımın için teşekkür ederim
sade akıcı yazılmış e kitabını bir solukta okudum
ilgi alanıma giren bazı konuları bir arada buldum
paylaşımlarının devamını dilerim
sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89

sh32ma 20-10-2010 02:06 AM

Çok beğendim kitabınızı. Çok güzeldi. Umarım devamı gelir...

tolgaasya 20-10-2010 11:53 AM

Evet, devamı gelecek. Okuyan ve indiren arkadaşlardan; olumlu dönüşler oldu. Bende bireaz daha cesaretlenip; "Yaşam Kitabı" adında yeni bir e-kitap oluşturucam. İlk fırsatta...

cent 21-10-2010 01:37 AM

bir yazar daha kazandı güzel ülkemin güzel insanları yolun aydınlıklarla dolu olsun
farklı olman dileğiyle

sevgi ve saygıyla kalınız

vittoria è nostra 21-10-2010 02:01 AM

tam benlik bir kitap :) okumak için sabırsızlanıyorum ancak öncelikle 28kasımdaki kpss atlatsam iyi olucak sanırım:) bir soru bir sorudur sonrasında kitap ile ilgili görüşlerimi yazarım yine.. saygılarımla.

tolgaasya 21-10-2010 11:17 AM

Alıntı:

cent Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774575)
bir yazar daha kazandı güzel ülkemin güzel insanları yolun aydınlıklarla dolu olsun
farklı olman dileğiyle

sevgi ve saygıyla kalınız

Bu güzel, dilek ve temenniler için, teşekkür ederim, daha çooook acemiyim :)))

joseffb06 21-10-2010 12:39 PM

Tolga bey derledğiniz e-kitabı indirdim pcden kitap okumakta zorlanırım çünki insan internette olduğu zaman hep alışkanlık haline getirdiği şeylerle ilgilenir ama hemen okumaya başladım ve 10.sayfadayım.

Neden 10.sayfada yorum yazıyorum çünki kitabınızın ışığı gidişatı şimdiden beni etkiledi bunlar bilinen şeyler olabilir ama ilerki sayfalarda daha güzel şeyler olacağını biliyorum.Çünki yazılarınızı takip ediyorum.

Belkide en çok benim böyle bir kitaba ihtiyacım var.Depresyon tedavisi görüyorum ve bilirsiniz bu rahatsızlıkta hep
olumsuz şeyler düşünülür ve olumsuz şeyleri kendimize çekiyormuşuz bunu bu siteye girdiğimde anladım ve
elimden geldiğince bu düşünce yapımı değiştirmeye çalışıyorum gerek sizin gerekse diğer arkadaşların paylaşımlarıyla bu yüzden bu çalışmanızı çok beğendim.

uzun lafın kısası böyle bir çalışma yaptığınız emek verip bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum.

tolgaasya 21-10-2010 05:44 PM

Alıntı:

joseffb06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774645)
Tolga bey derledğiniz e-kitabı indirdim pcden kitap okumakta zorlanırım çünki insan internette olduğu zaman hep alışkanlık haline getirdiği şeylerle ilgilenir ama hemen okumaya başladım ve 10.sayfadayım.

Neden 10.sayfada yorum yazıyorum çünki kitabınızın ışığı gidişatı şimdiden beni etkiledi bunlar bilinen şeyler olabilir ama ilerki sayfalarda daha güzel şeyler olacağını biliyorum.Çünki yazılarınızı takip ediyorum.

Belkide en çok benim böyle bir kitaba ihtiyacım var.Depresyon tedavisi görüyorum ve bilirsiniz bu rahatsızlıkta hep
olumsuz şeyler düşünülür ve olumsuz şeyleri kendimize çekiyormuşuz bunu bu siteye girdiğimde anladım ve
elimden geldiğince bu düşünce yapımı değiştirmeye çalışıyorum gerek sizin gerekse diğer arkadaşların paylaşımlarıyla bu yüzden bu çalışmanızı çok beğendim.

uzun lafın kısası böyle bir çalışma yaptığınız emek verip bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum.

Rica ederim, beğenmenize sevindim. Güzel şeyler düşünmeye çalışın. Hayat güzel. Her şeye rağmen güzel.

Ben; çalışma masama şöyle bir söz yazdım: "Güzel düşünen, güzel görür. Güzel gören, hayattan zevk alır."

Bu söz hep gözümün önünde. Selamlar.

semkur 14-12-2010 03:52 PM

Tolga bey merhaba,
link aktif değil :(
"Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir." diye uyarı veriyor. okumak isterdim..

strongman 14-12-2010 04:21 PM

cok buyuk bir zevkle okudum paylasim icin tesekurler.

tolgaasya 15-12-2010 03:06 PM

Alıntı:

happyboy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783041)
cok buyuk bir zevkle okudum paylasim icin tesekurler.

Rica ederim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:12 PM.