![]() |
DÜŞ KİTABI Çalışma notlarımdan hazırladığım; "DÜŞ KİTABI" isimli e-kitabımı, aşağıdaki adresten ücretsiz indirebilir ve okuyabilirsiniz. Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: DÜŞ KİTABI.pdf |
Cevap: DÜŞ KİTABI Merhabalar. Bir arkadaşım, kitabın indirileceği linki açamadığını iletmiş. Kontrol ettim, şu anda bir sorun yok. Link çalışıyor. Selamlar. |
Cevap: DÜŞ KİTABI çok teşekkürler ellerine sağlık...... |
Cevap: DÜŞ KİTABI Saol Tolga, çok merak ettim, hemmen indiriyorum:)) |
Cevap: DÜŞ KİTABI Alıntı:
|
Cevap: DÜŞ KİTABI Çok teşekkürler, yüreğinize sağlık, okuyorum.. |
|
Cevap: DÜŞ KİTABI GÜZEL OLMUŞ ELİNE SAĞLIK.ben şu 5 boyutlu sinama örneğini yaşadım similatöre bindim. bir buz kayağından kayıyormuş gibi olunca aynı şeyleri hissettim..çok doğru bir tespit.belkide biz şuan gözlüklerimizi taktık similatörün içindeyiz dedim hattaaa..tekrar eline sağlık. |
Cevap: DÜŞ KİTABI Vay harika böyle çalışmalarda bulunuyor olması insanların. Çok heyecanlandım. İndiriyorum hemen. :) Teşekkürler |
Cevap: DÜŞ KİTABI paylaşımın için teşekkür ederim sade akıcı yazılmış e kitabını bir solukta okudum ilgi alanıma giren bazı konuları bir arada buldum paylaşımlarının devamını dilerim sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89 |
Cevap: DÜŞ KİTABI Çok beğendim kitabınızı. Çok güzeldi. Umarım devamı gelir... |
Cevap: DÜŞ KİTABI Evet, devamı gelecek. Okuyan ve indiren arkadaşlardan; olumlu dönüşler oldu. Bende bireaz daha cesaretlenip; "Yaşam Kitabı" adında yeni bir e-kitap oluşturucam. İlk fırsatta... |
Cevap: DÜŞ KİTABI bir yazar daha kazandı güzel ülkemin güzel insanları yolun aydınlıklarla dolu olsun farklı olman dileğiyle sevgi ve saygıyla kalınız |
Cevap: DÜŞ KİTABI tam benlik bir kitap :) okumak için sabırsızlanıyorum ancak öncelikle 28kasımdaki kpss atlatsam iyi olucak sanırım:) bir soru bir sorudur sonrasında kitap ile ilgili görüşlerimi yazarım yine.. saygılarımla. |
|
Cevap: DÜŞ KİTABI Tolga bey derledğiniz e-kitabı indirdim pcden kitap okumakta zorlanırım çünki insan internette olduğu zaman hep alışkanlık haline getirdiği şeylerle ilgilenir ama hemen okumaya başladım ve 10.sayfadayım. Neden 10.sayfada yorum yazıyorum çünki kitabınızın ışığı gidişatı şimdiden beni etkiledi bunlar bilinen şeyler olabilir ama ilerki sayfalarda daha güzel şeyler olacağını biliyorum.Çünki yazılarınızı takip ediyorum. Belkide en çok benim böyle bir kitaba ihtiyacım var.Depresyon tedavisi görüyorum ve bilirsiniz bu rahatsızlıkta hep olumsuz şeyler düşünülür ve olumsuz şeyleri kendimize çekiyormuşuz bunu bu siteye girdiğimde anladım ve elimden geldiğince bu düşünce yapımı değiştirmeye çalışıyorum gerek sizin gerekse diğer arkadaşların paylaşımlarıyla bu yüzden bu çalışmanızı çok beğendim. uzun lafın kısası böyle bir çalışma yaptığınız emek verip bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. |
Ben; çalışma masama şöyle bir söz yazdım: "Güzel düşünen, güzel görür. Güzel gören, hayattan zevk alır." Bu söz hep gözümün önünde. Selamlar. |
Cevap: DÜŞ KİTABI Tolga bey merhaba, link aktif değil :( "Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir." diye uyarı veriyor. okumak isterdim.. |
Cevap: DÜŞ KİTABI cok buyuk bir zevkle okudum paylasim icin tesekurler. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:12 PM. |