Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   ****kendimde büyük değişiklikler hissediyorum***** (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/615450-kendimde-buyuk-degisiklikler-hissediyorum.html)

funda0903 17-09-2010 01:11 PM

****kendimde büyük değişiklikler hissediyorum*****

Merhabalar,
Arkadaşlar iş yoğunluğundan dolayı bayram tatilinden beri siteye çok giremiyorum.Sizlere dün akşam işten çıkıp eve giderken münübüste yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.Saat 6 daher zamanki gibi işten çıktım eve gitmek için münübüse bindim nasıl dolu tıklım tıklım ve inanın zor tutunuyor herkes, önümde ayakta duran bir bayan birden döndü ve inanılmaz bir şekilde bana bağırmaya başladı ""niçin yaslanıyorsunuz rahtsız oluyorum binmeyin kardeşim "" gibi abuk subuk lafar iticimi itici bir ses tonu ay felaketti ve ben sadece bayana siz niçin bindiniz o zaman diye sordum ve bana ukala, terbiyesiz gibi laflar da sarf etti eveeeeeet ben nemi yaptım sadece güldüm ve sustum ama işin ilginç yanı hiç sinirlenmedim daha münübüsten inmeden de unuttum gitti.Haaa 1 ay öncesi olsa ne yapardım söyleyeyim ben ondan çok daha fazla bağırır onu susturmaya çalışır buda yetmezmiş gibi eve gittiğimde bile saatlerce o olayın tesirinde kalır defalarca anlatır ve sinirden kendimi yerdim.Ay kendimi çok sevdim ya inanamadım böyle olsun diyede zorlamadım kendiliğinden oldu.Değişiyorum arkadaşlar çok mutluyum.Sizlerle paylaşmak istedim.Sevgiyle kalın........y789

Sultan 17-09-2010 01:25 PM

Cevap: ****kendimde büyük değişiklikler hissediyorum*****

merhaba canım
senin adına çok mutlu oldum..
hayatın hep böyle güzelliklerle dolsun..ve güzel değişimler olsun
sevgiyle kalın

YESHAPPY 17-09-2010 01:26 PM

Esprili bi gün olmuş y789 haha :)
Bende sinir yapmıyorum artık senin gibi ( çoook sakin bir insan olmama rağmen zorlayanlar oluyordu ) Etkisini görmüşsün, tamamdır ;)

newroses 17-09-2010 01:29 PM

Alıntı:

funda0903 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768822)
Merhabalar,
Arkadaşlar iş yoğunluğundan dolayı bayram tatilinden beri siteye çok giremiyorum.Sizlere dün akşam işten çıkıp eve giderken münübüste yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.Saat 6 daher zamanki gibi işten çıktım eve gitmek için münübüse bindim nasıl dolu tıklım tıklım ve inanın zor tutunuyor herkes, önümde ayakta duran bir bayan birden döndü ve inanılmaz bir şekilde bana bağırmaya başladı ""niçin yaslanıyorsunuz rahtsız oluyorum binmeyin kardeşim "" gibi abuk subuk lafar iticimi itici bir ses tonu ay felaketti ve ben sadece bayana siz niçin bindiniz o zaman diye sordum ve bana ukala, terbiyesiz gibi laflar da sarf etti eveeeeeet ben nemi yaptım sadece güldüm ve sustum ama işin ilginç yanı hiç sinirlenmedim daha münübüsten inmeden de unuttum gitti.Haaa 1 ay öncesi olsa ne yapardım söyleyeyim ben ondan çok daha fazla bağırır onu susturmaya çalışır buda yetmezmiş gibi eve gittiğimde bile saatlerce o olayın tesirinde kalır defalarca anlatır ve sinirden kendimi yerdim.Ay kendimi çok sevdim ya inanamadım böyle olsun diyede zorlamadım kendiliğinden oldu.Değişiyorum arkadaşlar çok mutluyum.Sizlerle paylaşmak istedim.Sevgiyle kalın........y789

Ha ha aynı ben.Bende birileriyle anlaşamayıp sinirimi ondan çıkarırım.O da yetmezmiş gibi keşke şunu deseydim öyle demek yerine diye düşünürüm olay bitince .Sonra 1 2 saat takılırım.Ama artık geçti.Bu Telkinleri yapanlara sonsuz minnet.Bencilllik yapıp kendine özgüde kullanabilirdi..Bol bol duacınızım

planner 17-09-2010 02:59 PM

Aynı duruma kendimi koydum da.... Eskiden olsa herhalde hiçbir şey demez, ya da gayet güvensiz ve zor anlaşılan bir sesle karşılık verir tüm akşam ve akabindeki gün boyunca da etkisinden kurtulmazdım. Böylece daha bir derine inerdim.

Aynı şey bugün başıma gelse... Bir kere zaten öyle kalabalık bir minibüse çok zaruri değilse binmem, bindiysem de mümkün olduğunca kendimi uzak tutarım insanlardan. Ha bela illa da gelecek mi? Tamam aynen yaptığınız gibi soğukkanlı olurdum ve bağırmasının bir anlamı olmayacağını "bir dakika ablacığım/hanfendi" şeklinde bir başlangıçla kadına izah etmeye çalışırdım.

Müthiş bir fark.krz56

Adınıza çok sevindim. Değişimlerin kalıcı olmasını diliyorum.

Sevgiyle kalın.actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:05 AM.