![]() |
Baş harfinize göre aşk durumunuz... Adınızın Baş Harfine Göre Aşk Durumunuz A |
Cevap: Baş harfinize göre aşk durumunuz... süpermişş aynı ben smil56 |
Cevap: Baş harfinize göre aşk durumunuz... Resmi olarak "İ". Buna göre: Sevilmek için yaratılmış birisiniz. Sevgilinizin size tapması için her şeyi yaparsınız. Ama unuttuğunuz bir şey var, her şeyi hep ondan bekliyorsunuz. Bu kadar cabuk kirilmanizin nedeni bu. Sizin icinaslolan güven duygusudur. Ama resmi olmayan yani sadece resmi olmayan ortamlarda kullandığım ve artık özümsediğim ismimim ilk harfi "Ö". Buna göre: çekingensiniz. Enerjinizi başka alanlara yönlendirmeniz bu yüzden. Para ve güç sizin için çıkış yolu. Bu yüzden itirazlar geliyor. Bu ne çelişki? Şimdi ben hangisini kabul edeyim?dusun2 Daha ismim koyulurken bölünmüşüm.y789 İşin enteresan yanı ikisi de uyuyor. Teşekkürler paylaşım için.:) |
Cevap: Baş harfinize göre aşk durumunuz... Bana neler yazmış böyle. Adımı mı değiştirsem ne yapsam. utananadam |
Cevap: Baş harfinize göre aşk durumunuz... kullandigim ismimin bas harfi icin heeeer sey dogrudur :) ama digerine ayni seyleri soyleyemem.. |
Cevap: Baş harfinize göre aşk durumunuz... Noktalı harfler neden yok merak ettim. Benim harfim vardı Allah'tan. Gerçekten de romantiğim ... |
Cevap: Baş harfinize göre aşk durumunuz... Müşkülpesent olduğum doğru :/ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:53 AM. |