Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Ömür Tozunda Seyyah (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/614759-omur-tozunda-seyyah.html)

tolgaasya 19-08-2010 04:53 PM

Ömür Tozunda Seyyah

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Gerek yok çayır çimen gezip aramaya bulmaya…seyyah olmaya yok hacet!...zaten ilk bindiğimiz otobüs indirmemiş miydi bizi vakitli, vakitsiz yalnızlar durağına…bu ‘’yalnızlık’’ arabesk cümlelerin yakıştırdığı öksüz değil, yetim hiç değil….herkesin tek bir sahibi var; bazen dalıp gitsek de bu dünya aleminin içine…O her daim yüreğimizin içinde bir ses, bir anımsama bekler yalnızca….unutmaya ne hacet!

Duygular bulur elbet yolunu…bazen sıkışsa da yüreğin bir köşesine…sabır girer devreye…korkutmadan, ürkütmeden sinersin bir köşeye, beklersin gece örtecek üstünü güneşle ve her umut mutlaka doğar yeni bir günle…kaybettiklerini, kazandıklarının yerine koymadan dolmayacak testin…bu kez savurmadan, israf etmeden damla damla akıtacaksın yoluna….

Kaybetmek her doğanın alnına yazılmış…ki…bilemezdik elimizdekilerin kıymetini…sabrı yanına yaren eylemiş Mevlam, yalnızlık dokunmasın yüreğimize diye…

Alın dediğin bir karış, yazısına razıyız!...
Ömür dediğin üç vakit, ölüp ölüp dirilmeden yaşamalıyız…
Gün olur gözyaşı değer üstümüze
Lekesi kurumadan dermanı elbet gelir yerine
Yarene sırtımızı dönmedikçe
Yürek sıkışıp kalmaz hiçbir köşede…

Unutmamak lazım ömrün dört mevsim içinde döndüğüne
Kah eylül kokusuna bulanır, savruluruz rüzgarıyla
Kah tipiye tutulur donarız kimsesizliğin soğuk teninde
Sabrın sonunda açar bahar çiçekleri, Nisan yağmurlarıyla yıkanıp yeni bir umut doğar gönül bahçesine, meyva verince bütün dallar, beslenir ve büyür haziran akşamlarının ılık gölgesinde…

Ömür ilk durakta aldı gardını…ilk defa o zaman terkedilmiştik…acemiydi henüz küçük ellerimiz, toydu yüreklerimiz…ne zaman sürüldü ağzımıza acı, o zaman anladık balın tadını…yaş gelmese de yolun yarısına, ödevler birikti, biten her dersin sonrasında...

Dört Mevsimin Tozuna Bulanmadan; Kavuşmak Yok KENDİMİZE!

bigokyanus 19-08-2010 05:11 PM

Cevap: Ömür Tozunda Seyyah

Yazı senin mi tolga asya , çok güzelmiş emeğine , yüreğine sağlık....

Alexandra 19-08-2010 05:19 PM

Enteresaaann, galiba bu kadar kaderci değilim artık. Ancak emeğine sağlık.
Artık birbirimizi tanıyoruz seninle. Duyup da beni çok etkileyen bir sözü seninle paylaşmak istiyorum.
Kimin söylediği hakkında bir fikrim yok, sırtım tamamen televizyona dönüktü, hangi programdı hatırlamıyorum ama bir kadın "Sabır" kelimesini hayatınızdan çıkartın demişti. Sabır dedikçe, sabır gerektiren olayları çekersiniz. sabır gerektirdiğini düşündüren bir olayla karşılaştığınızda, "huzurluyum, uyumluyum" telkininde bulunursanız, huzur ve uyum size kendiliğinden gelecektir", demişti. Ben kullanıyorum. Yukarıdaki konuyla direk ilgisi yok ama, o kelimeyi görünce ürker oldum.

Sizinle paylaşmak istedim.
Sevgiler

tolgaasya 19-08-2010 05:51 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763378)
Enteresaaann, galiba bu kadar kaderci değilim artık. Ancak emeğine sağlık.
Artık birbirimizi tanıyoruz seninle. Duyup da beni çok etkileyen bir sözü seninle paylaşmak istiyorum.
Kimin söylediği hakkında bir fikrim yok, sırtım tamamen televizyona dönüktü, hangi programdı hatırlamıyorum ama bir kadın "Sabır" kelimesini hayatınızdan çıkartın demişti. Sabır dedikçe, sabır gerektiren olayları çekersiniz. sabır gerektirdiğini düşündüren bir olayla karşılaştığınızda, "huzurluyum, uyumluyum" telkininde bulunursanız, huzur ve uyum size kendiliğinden gelecektir", demişti. Ben kullanıyorum. Yukarıdaki konuyla direk ilgisi yok ama, o kelimeyi görünce ürker oldum.

Sizinle paylaşmak istedim.
Sevgiler

Bir şeyi yapabileceğinizi ya da yapamayacağınızı söylediğinizde; her iki durumda da haklı olduğunuzu unutmayın. Her iki inanç da büyük güce sahiptir. Sorun hangi tür inançlara sahip olmak sizin için en iyidir ve bunlar nasıl geliştirilir? sorunudur.

tolgaasya 19-08-2010 05:54 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763376)
Yazı senin mi tolga asya , çok güzelmiş emeğine , yüreğine sağlık....

Yazı bana ait değil, ama böyle güzel şeyler yazabilmeyi çok isterdim. Vakti zamanında bilgisayarıma kaydetmişim. Kurcalarken buldum ve paylaştım.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:03 PM.