![]() |
ŞOK EDEN OLAYLAR Bugün bir radyo programında dinledim. Ve gerçekten gün içinde karşılaştığımız çok ilginç olaylat yaşıyoruz ya da tanık oluyoruz. Bizi şok eden olaylar varsa paylaşalım. Belki biraz güleriz ya da ders alırız. Başlıyorum; Bir firma yetkilisi ile yeni dönem eğitimleri hakkında birlikte çalışmaya karar verdik. Anlaştık. Eğitim içerikleri hazırlamamı istedi. Sözleşme v.s gibi ayrıntıları önümüzdeki hafta yapalım diye sözleştik. Ben sayfalar dolusu bir yıllık eğitim içeriği hazırladım, hocalarımı ayarladım. Bir hafta sonra firmayı arayıp istedikleri eğitim içeriklerini hazırladığımı ve hocalarımızla birlikte sözleşmeler için tekrar ziyaret edeceğimi söylediğimde şöyle bir cevap aldım; - Sizi tanımıyorum hanımefendi. Bizden böyle bir talep olmadı. Nasıl yani dedim. Görüşme tarihinden tuttun , konuştuğumuz yerin tarifine kadar anlatıım. Fakat kadın şizofren midir nedir? Daha fazla ısrarcı olursam beni rezil edeceğini söyledi. Ve ben gerçekten ŞOK olmuştum khkh56 |
Cevap: ŞOK EDEN OLAYLAR Yaklaşık 4 5 sene önce, arkadaşlarla sokakta boş boş gezinirken aklıma birşey geldi. Bar gibi bi yer vardı, birilerinden orada fuhuş yapıldığını duymuştuk. Ben ankesörlü telefonu aldım elime, 155 i tuşladım :D Karşıma bayan bi polis çıktı. Adresi söyledim, burda kötü işler yapıyorlar dedim. Kadın durdu, bana 'nasıl yapıyorlar' dedi. O an şok oldum. Nasıl mı yapıyorlar?? Biraz düşündüm, tam anlatmaya başlayacakken karşıdan bi ses geldi: Beyefendi ciddi bi ihbar yapma istiyorsanız ev ya da cep telefonunuzdan arayın, sizi şahit yazalım. Ankesörlü telefondan olmaz :D O gün şok olmuştum. Biri size nasıl fuhuş yapıldığını soruyor. Hem de bu bir polis khkh56 khkh56 Hâlâ etkisinden kurtulamadım ooo67 y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:37 AM. |