Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Yeni yıl ve Bayram kutlaması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/550-yeni-yil-ve-bayram-kutlamasi.html)

Merto 29-12-2006 10:21 AM

Yeni yıl ve Bayram kutlaması

Zamanın geçişi

Roma, kuruluşundan altı yüz yıl sonra, yılın ocağın ilk günü başlamasına karar verdi.
O zamana kadar her yıl 15 Mart’ta başlardı.
Savaş yüzünden tarihi değiştirmekten başka çare kalmadı.
İspanya yanıyordu.
İmparatorluk gücüne kafa tutan ve binlerce, binlerce lejyoneri yutan isyan, Roma’yı günlerin hesabını ve devlet işlerinin takvimini değiştirmeye mecbur etmişti.

İsyan, isyancı İspanyolların başkenti Numancia şehir kuşatılıp, yakılıp yerle bir edilinceye değin
uzun yıllar boyunca sürdü.

Kalıntıları Duero Nehri’nin kıyısında buğday tarlalarıyla çevrili bir tepede yatıyor.
Evrensel takvimi sonsuza kadar değiştiren bu şehirden geriye, neredeyse hiçbir şey kalmadı.

Ama her 31 Aralık’ta, geceyarısı kadehlerimizi kaldırdığımızda onun şerefine içeriz, bilmesek bile; özgürler ve yıllar doğmaya devam etsin diye...

Yılın sonu değil yeni bir yılın başı, tüm grup arkadaşlarımın yeni yılını ve bayramını kutlarım.
Neyi kurban edeceğimizi bilerek ve kurban olmadan yaşayarak ilerleyelim.
Huzur ve mutluluk hep yanınızda olsun.

hayatimdegisti 29-12-2006 04:33 PM

Ynt: Yeni yıl ve Bayram kutlaması

Yeni yıl değişim için yeni bir fırsat olarak görülür çoğu zaman...Öyle ise bu senenin en iyi yılınız olmaması için hiç bir neden yok..
Yeni yılınızın en iyi olmasını sadece dilemekle kalmıyor bunu başarmanız için her türlü desteği vereceğimize buradan söz veriyoruz..
Mutlu yıllar...
Yeni yıl sağlık başarı ve mutluluk getirsin...

mügeee 29-12-2006 06:15 PM

KLASİKTİR BAZI SÖZLER AMA ÇOK DA ANLAMLIDIR BENCE.YENİ YIL DİLEKLERİNDE HEP SAĞLIK ,MUTLULUK VE BAŞARI OLUR... Bİ DÜŞÜNELİM SAĞLIK OLMADIKTAN SONRA HAYAT NASIL GÜZEL OLABİLİİR VE ARDINDAN MUTLULUK...Bİ DE BAŞARI... TAMAMDIR İŞTE,ZATEN DİĞER İSTEKLER ARDINDAN GELİR.BEN DE BU GÜZEL DİLEKLERİ GÖNDERİYORUM SİTEDEKİ BENDEN BÜYÜK VE KÜÇÜK HERKESE... =)) YENİ YILIMIZ OLUMLUYA OLAN DEĞİŞİMİMİZİ DE GETİRSİN GELİRKEN =)) =)) smiliyface MUTLU SENELER HERKESE................... actionsmile

yakamoz 30-12-2006 04:27 AM

Arkadaşlar, bayramınızı ve yeni yılını kutlar, pozitif değişim ve gelişim dolu bir yıl geçirmenizi dilerim.

Kendime Yeni Bir Ben Lazım - guitar

Bu sene iyi geçmedi söylemem lazım
Kader beni seçmedi ama görmemem lazım
Belki birden bire yeniden başlamam gerek
Eskiden taptığımı bugün taşlamam gerek
956k
Yeni bir aşk yeni bir iş
Yine gülecek bir neden lazım
Yeni bir haber yeni bir kader
Bunlar için bana şans lazım
u859 derty uy897
Yeni bir duruş yeni dokunuş
Tek tek keşfetmem lazım
Yeni bir hayat gerisi bayat
Kendime yeni bir ben lazım
k8908
Günler güzel geçmedi unutmam lazım
Asıp yüzümü kalmışım azcık kırtmam lazım
Hep içime atmışım anlatmam gerek
Hepsini bir kazana atıp toptan kaynatmam gerek t678
Sertab Erener

etf 30-12-2006 02:26 PM

Tüm üyelerin ve insanlığın Yeni yılını kutlar, Kurban Bayramının da aynı tarihi gelmesinde dolayı Bayramlarını da ayrıca kutlar Sevgi dolu nice yıllar ve Bayramlar dilerim....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:56 AM.