![]() |
SİYAH..Bu sana...:) Yüreğinin serçe kalbi gibi atışını taaaaaa buralardan duyduğum "Siyah" diye ad almış yüreği ak güzel insan bu şiir sana..:) http://www.youtube.com/watch?v=zuL2e2BF8eM |
Ynt: SİYAH..Bu sana...:) canım benim ne kadar güzel bir şiirmiş bu.. siyahın sayesinde bizde dinledik.. buda benden olsun.. ttli3 hem siyaha.. hem sana.. hemde sevenlerine.. http://www.youtube.com/watch?v=_VYGrlR6yK8 tender45 |
Ynt: SİYAH..Bu sana...:) Canımsın şimaniğim tender45 Siyah pek umursamadı sanırsam aşkolsuuun hih33 ama küsmicem b456 sana inatla böle hediyeler edicem zorla teşekkürnü alana kadar:)) kiss3 |
Ynt: SİYAH..Bu sana...:) ÖZÜR DİLERİM Sevgili arkadaşım ben şiirini görmedim bu gün tesadüf sitede dolaşırken başlığı gördüm siyah bu sana şeklinde bu siteye ancak iş yerinde girebiliyorum evde böyle bir imkanım yok bazı yerleride açamıyorum ya sistem yasaklıyor yada bilgisayar açmıyor. Şiiri halen okumuş değilim sana binlerce özür gönderiyorum. |
Ynt: SİYAH..Bu sana...:) Bin Özür kabul edilmiyor hih33 Şaka Sadece dinle be şeker kiss3 aşkolsunyaa tender45 ne özürü insanlık hali olur dimi yaaaa:)) |
Ynt: SİYAH..Bu sana...:) Sevgili Arkadaşım ben hala şiirime ulaşamadım resminin olduğu kısma tıklayıp açamıyorum mümkünse yazılı olarak rica edeyim çünkü benim için ehemmiyeti büyük bu yazılmış ilk şiir. Sevgiler, sevgiler. |
Ynt: SİYAH..Bu sana...:) Ben tıklanabilecek heryere tıkladım hiç birşey açamadım... Şiirimde şiirim isterim. İyi akşamlar hepimize. |
Ynt: SİYAH..Bu sana...:) uyyyyy siyahım ya bu yutubada sölüyor Barış Cem Kaya İstanbulun sesi radyosunun dj yi çok severk dinliyorum onuuu..:) tesadüfen buldum yutubada dinlerkende aklıma birden sana hediye etmek geldi şimdi nasıl yazim sözlerini uuyyy şaşkın:)) en iyisini sen şöle eli yüzü düzgün bir pc bul ordan aç dinle şeker..:)) Beni yorma bee:)) çuk meşgulüm çuk:)) Şiire başlarken ilk bi yazı var"Her şey inanmakla başlar"diye bak bu kadarını sölim:)) |
Ynt: SİYAH..Bu sana...:) barış cem kaya - aşk gurbet misali http://img47.imageshack.us/img47/5246/aydedehe5.gif acı hayatın bir döneminde yaşanan hüzünler manzumesi demek.. acı demek; aşk demek aşk demek; gurbet misali bi sen demek.. aşk yüreklilik demek.. ben yürekliliği içimdeki dertte görürken gizliden gizliye... o haliyle içimdeki damarları kopardın bende.. farkında olmadan bana attığın taşları gül bile tebessümle cevap verirken.. bu halimin titreyen dudaklarımla gecenin en tenhasında gömüp çıkmaz sokaklarında beyhude çığlıklara yalvardım gitme diye senin sokağına... senin tabirinle aşka isim vermemek.. kalbi sökülmüş.. hisleri yağmalanmış.. ……… (zeynepcim burayı anlamadım şekerim dinleyip boşluğu doldur.. ) direnmek.. yada seni yazarken bir civan şarkısı dinlemek.. bence sevgi bu demek… aşk bu demek … arkanda bıraktığını .. giderken yaktığını.. yabana atmamak.. aşkın esaretine sahip çıkıp hayallerine ihanet etmemek.. cehennemi hafife almamak.. yada yaşananları dünyaya satmamak.. işte aşk bu demek.. aslında sende bi ayrılık sonrası, baharı gözlerken kucağına almıştın beni.. küçük ellerinle toprağın bağrını parçaladığında karşılamıştın.. gidiş haberinden sonra.. fırtına koptu bende.. şu sanki bin yıldır seni seviyorum gibi aşk acısı çekiyorum.. bedenimde artık yoksun demek.. özgürüm .. arkada kalanın gözü yaşlı olur.. yüreği yufka.. gönlü ince.. beyni paramparça.. ben içimdeki korla öylece dağ gibi kalayım arkanda.. yapayalnız hecelerle kaybolan ben olayım.. sen sağlam adımlarla yarınlara yürürken.. yıkılan ben olayım.. gülen sen ol.. ağlayan ben.. yeşeren sen ol .. sulayan ben.. bana saplansın paslı mızrakların ucu.. sana dokunmasın.. en çılgın isyanlarını.. savaşlarını.. sırlarını götürme gittiğin yere.. kötüye dair ne varsa avuçlarındaki ayrılık sahillerine bırak.. çünkü bu sahillerin gönlü kaptanı benim. senden de haktan da gelene razıyım.. sevgiliden ince bir sitem düşerse payıma.. şunları söylemek isterim sana; eğer gidipte mutlu olacağına inanıyorsan tüm yollar sana açık ola.. mutluluk kapındaki eşik ola.. fakat: fakat sadece zannediyorsan.. bırakta prangalar olayım ellerine ayaklarına.. bırakta... bırakta ikinci bi beşiktaşında ben olayım.. http://www.mariasphoto.com/wp-conten...e_by_maria.jpg |
Ynt: SİYAH..Bu sana...:) şimanik bana bişe deme inan çözecek halim yok ama şiir çok hoşuma gitti herşeyden önce ses çok güzel..:)juju |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:14 PM. |