![]() |
İçinizde nasıl bir çocuk var? İçinizde nasıl bir çocuk var? Hepimizin içinde bir çocuk vardır, ama nasıl bir çocuk? Merak ediyor musunuz; ya siz hangisisiniz? Öyleyse test edin ve gerçeği görün! http://bebekvecocuk.milliyet.com.tr/...8&parCATID=104 |
Ynt: İçinizde nasıl bir çocuk var? Güçlü çocuk Hayatı erken öğrenmiş, insanları tanımış, kalender ruhlu ve yalnızsınız. Kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı epey incinme ve yaralanma pahasına öğrenmiş birisiniz. Bu sizi yalnız, kendi dünyasında ama güçlü biri yapıyor. Her zaman kalabalığın arasında ama iç dünyasından çıkmayan yalnız birisiniz. Siz her şeyi keşfetmişsiniz ama insanlar sizi bir türlü derinlemesine keşfetmiyor. Onlarla aranızda hep bir mesafe var. Herkesle anlaşabilen, ama kendi içinde fırtınalar kopan birisiniz. Yani sosyal anlamda uyumlu, bireysel anlamda biraz çalkantılısınız. çıktı blook belkide öleyimdir. blook |
Ynt: İçinizde nasıl bir çocuk var? pisicim sen ben misin ben senmiyim.. dusun niye hep test sonuçlarımız aynı çıkıyor yahu wave bende güçlü çocuğum blissy güç bende artık... girlhaha ( gerçi birazını cat56 benden önce almış ama olsun ) sağol çiçekçim eğlenceli test miş.. sevincli |
Ynt: İçinizde nasıl bir çocuk var? ben bayram çocuğuymuşum..mükemmelliyetçi |
Ynt: İçinizde nasıl bir çocuk var? Bende balo çocuğuymuşum.İçinizdeki çocuk hiç olmamış.İhtişam gösteriş veözel olma tutkunuz bu katagoriye sokuyor.Kendinize hayranlığınız aslında başkalarının bukonuyla duyduğu kuşkuyu örtme çabası.Başkalarının sizi zayıf görmesini ve hayran kitlenizi kaybetmek istememeniz içinsürekli bir star çemberi içinde gizleniyorsunuz.Kimseye güvenmediğiniz için kendinize güvenmekten başka çareniz yok. Beni çok iyi anlatmış,ben oğlak burcuyummam ona uymayan parıltı pırıltı lüks merakım var.Şimddi nereden kaynaklandığı ortaya çıktı.Ben bu konulara eft yapmazmıyım.Bakalım sonuç ne olcak. smiliyface |
Ynt: İçinizde nasıl bir çocuk var? Alıntı:
artık itiraf ediyorum biz seninle kardeşiz ben senin ablanım cilgin897 blook yandın kızım sen yandınn sevincli demekki benzer çok yönümüz var shamanic bacım 8977 yada sen kıskançlıktan kopya çekiyorsundur khkh56 |
Ynt: İçinizde nasıl bir çocuk var? ablaaaaa y789 canımmmm... bak işte kıskançlığımda sana benzemiş... blissy ark5 |
Ynt: İçinizde nasıl bir çocuk var? Güçlü çocuk Hayatı erken öğrenmiş, insanları tanımış, kalender ruhlu ve yalnızsınız. Kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı epey incinme ve yaralanma pahasına öğrenmiş birisiniz. Bu sizi yalnız, kendi dünyasında ama güçlü biri yapıyor. Her zaman kalabalığın arasında ama iç dünyasından çıkmayan yalnız birisiniz. Siz her şeyi keşfetmişsiniz ama insanlar sizi bir türlü derinlemesine keşfetmiyor. Onlarla aranızda hep bir mesafe var. Herkesle anlaşabilen, ama kendi içinde fırtınalar kopan birisiniz. Yani sosyal anlamda uyumlu, bireysel anlamda biraz çalkantılısınız. |
Ynt: İçinizde nasıl bir çocuk var? Güçlü çocuk Hayatı erken öğrenmiş, insanları tanımış, kalender ruhlu ve yalnızsınız. Kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı epey incinme ve yaralanma pahasına öğrenmiş birisiniz. Bu sizi yalnız, kendi dünyasında ama güçlü biri yapıyor. Her zaman kalabalığın arasında ama iç dünyasından çıkmayan yalnız birisiniz. Siz her şeyi keşfetmişsiniz ama insanlar sizi bir türlü derinlemesine keşfetmiyor. Onlarla aranızda hep bir mesafe var. Herkesle anlaşabilen, ama kendi içinde fırtınalar kopan birisiniz. Yani sosyal anlamda uyumlu, bireysel anlamda biraz çalkantılısınız. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:45 PM. |