![]() |
Chip dergisinden bedava host ve domain kampanyası Arkadaşlar herkese merhaba Chip dergisi mart sayısında okuyucularına bedava host ve domain veriyor. Bedava host + domain Domain .tk uzantısına sahip.Bilmiyenler için belirteyim domain internet alan adı anlamına geliyor. www.hayatimdegisti.com gibi.Fakat buradaki uzantımız .com değilde .tk Host bilgileri ise şu şekilde : 500 MB alan 2 GB trafik 1 Email 1 Subdomain 1 Mysql Host ise sitemizin barındığı yer. Dergi fiyatı ise 7 tl Sözün özü 7 tl ye 1 yıllık host + domain sahibi oluyorsunuz. ilgilenenlere duyurulur 956k Not : Ben aldım.Sitemide kurdum.Uzun zamandan beri kafamda olan birşeydi.Memnunmusunuz derseniz kimi zaman biraz takılsa da memnunum , mutluyum ,içim içime sığmıyor smil56 Alacak arkadaşlara da elimden geldiğimce teknik destek de bulunabilirim. Kalın sağlıcakla |
Cevap: Chip dergisinden bedava host ve domain kampanyası Teşekkürler dostum ::) Bende düşünüyordum :P Çekim yasasıııı sevincli |
Cevap: Chip dergisinden bedava host ve domain kampanyası Aynen , bende düşünüyorum kaç zamandır hatta 1 hafta içinde site için host , domain alacaktım ta ki markette chip dergisini görene kadar :) desene çekim yasası tıkır mıkır işliyor 956k alkışlar sana çekim yasası alk78 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:01 PM. |