![]() |
Bayan Tipleri ;) BAYAN "HARBİ KIZ" Şunları söyler:"Ahh boks maçına bilet mi aldın!harikasın beee!!!" Halk dilinde isimleri:Delikanlı kız,Bacı Avantajları::bu tipler genellikle erkek gibi yapılı güçlü,kuvvetli olurlar.Kafasını bozarsanız hakkınızda pejk hayırlı olmaz... BAYAN"CIYAK CIYAK" Şunları söyler::"Seni serseeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!Gel burayaaaaaaa!!!!Çabuk söyle bu sate kadar nerdeydinnn???" Halk dilinde isimler:Cadaloz,başbelası. Avantajları:Kendince size ilgi gösteriyor işte daha ne... Dezavantajları:sürekli kafanıza birşeyler fırlatır,uçan tekme savurur... BAYAN"MIZMIZ" Şunları söyler:"Ahhh başım...ayağım...ayyy mideme ağrı saplandı..." Halk dilinde isimleri:Mıymıntı,Uyuntu,Karın ağrısı. Avantajları:Sayesinde anatomi ve tıp bilginiz gelişir. Dezavantajları:Bulaşıcıdır!! BAYAN"PATRON" Şunları söyler:"Çabuk kalkk!!O kravat olmamış çıkar başka bir tane tak!!Saçlarını biraz tara!!Git para kazan!!" Halk dilinde isimleri:Çokbilmiş,Müdire hanım,Diktadör,Terminatör! Avantajları:Çoğunlukla doğruları söylerler. Dezavantajları:Yahu doğruları söylese ne olurrrrrrrrr,söylemese ne oluuuuuuuuurrrrr.. BAYAN"KARARSIZ" Şunları söyler:"Ayy ben ne yapsam..İşten ayrılsam mı...evi deişsem mi...saç rengimi mi deiştirsem..yoksa böyle iyi mi...ayyy ya daha kötü olursa.." Halk dilinde isimleri:Bayan panik,Bayan Kriz Avantajları:Kolay ikna edilir,kolay sakinleştirilir... Dezavantajları:2 dakika sonra herşey yeniden başlar. BAYAN"VAHŞİ" Şunları söyler:Valla bu türün pek bilinen kalıplaşmış sözü yok,yani ne yapacakları hiç belli olmaz... Halk dilinde isimleri:Çılgın Avantajları:Her an herşeye hazırdır... Dezavantajları:Güvenilmezdir... BAYAN"DONUK" Şunları söyler:"Ne anlıyorsun bu çizgi filmlerden,bu abuk sabuk fıkralardan,karikatürlerden?Çocukça şeyler bunlar..." Halk dilinde isimleri:Ruhsuz,Soğuk,Buz kalıbı Avantajları:Hayatınızda olduğu sürece,arkadaşlarınızın sizin için endişelenmesini sağlar. Dezavantajları:]...tabii"arkadaş"diye birşeyiniz kalmışsa... BAYAN"RÜYA KIZ" Şunları söyler:"Seni herşeyinle çok seviyorum benim yakışıklı,akıllı,tatlı sevgilim!" Halk dilinde isimleri:Kanatsız melek Avantajları:Eğlenceli,akıllı ve eşsiz... Dezavantajları:Ya hiç karşınıza çıkmaz ya da karşınıza çıktığında çok geçtir.... |
Cevap: Bayan Tipleri ;) BAYAN"MIZMIZ" Şunları söyler:"Ahhh başım...ayağım...ayyy mideme ağrı saplandı..." Halk dilinde isimleri:Mıymıntı,Uyuntu,Karın ağrısı. Avantajları:Sayesinde anatomi ve tıp bilginiz gelişir. Dezavantajları:Bulaşıcıdır!! BAYAN"RÜYA KIZ" Şunları söyler:"Seni herşeyinle çok seviyorum benim yakışıklı,akıllı,tatlı sevgilim!" Halk dilinde isimleri:Kanatsız melek Avantajları:Eğlenceli,akıllı ve eşsiz... Dezavantajları:Ya hiç karşınıza çıkmaz ya da karşınıza çıktığında çok geçtir.... ikisi de bana uyuyor smileydancepartysmiley |
Cevap: Bayan Tipleri ;) Bu aynı bennkhkh56 BAYAN"KARARSIZ" Şunları söyler:"Ayy ben ne yapsam..İşten ayrılsam mı...evi deişsem mi...saç rengimi mi deiştirsem..yoksa böyle iyi mi...ayyy ya daha kötü olursa.." Halk dilinde isimleri:Bayan panik,Bayan Kriz Avantajları:Kolay ikna edilir,kolay sakinleştirilir... Dezavantajları:2 dakika sonra herşey yeniden başlar. Bir de ses dolayısıyla şu olabilir: BAYAN"CIYAK CIYAK" Şunları söyler::"Seni serseeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!Gel burayaaaaaaa!!!!Çabuk söyle bu sate kadar nerdeydinnn???" Halk dilinde isimler:Cadaloz,başbelası. Avantajları:Kendince size ilgi gösteriyor işte daha ne... Dezavantajları:sürekli kafanıza birşeyler fırlatır,uçan tekme savurur... girlhaha |
Cevap: Bayan Tipleri ;) BAYAN "HARBİ KIZ" Şunları söyler:"Ahh boks maçına bilet mi aldın!harikasın beee!!!" Halk dilinde isimleri:Delikanlı kız,Bacı Avantajları::bu tipler genellikle erkek gibi yapılı güçlü,kuvvetli olurlar.Kafasını bozarsanız hakkınızda pejk hayırlı olmaz... BAYAN"PATRON" Şunları söyler:"Çabuk kalkk!!O kravat olmamış çıkar başka bir tane tak!!Saçlarını biraz tara!!Git para kazan!!" Halk dilinde isimleri:Çokbilmiş,Müdire hanım,Diktadör,Terminatör! Avantajları:Çoğunlukla doğruları söylerler. Dezavantajları:Yahu doğruları söylese ne olurrrrrrrrr,söylemese ne oluuuuuuuuurrrrr.. kesinlikle bennn :) |
Cevap: Bayan Tipleri ;) Ben de hepsinden biraz biraz var :) Yani bunların toplamı gibi bir şeyim girlhaha |
Cevap: Bayan Tipleri ;) Bayanlar kendileriyle ilgili modelleri seçiyorlar, ancak hagi model olursa olsun. Erkeklerin kadınlara daima ihtiyacı var, bazı erkek kabalıktan bazısı da kibar bayanlardan hoşlanır. |
Cevap: Bayan Tipleri ;) Alıntı:
|
Cevap: Bayan Tipleri ;) Terminatörler insanlara çok kaba davranıyorlar, onları tek elleriyle duvara yapıştırıyorlar. |
Cevap: Bayan Tipleri ;) Alıntı:
|
Cevap: Bayan Tipleri ;) BAYAN"KARARSIZ" Şunları söyler:"Ayy ben ne yapsam..İşten ayrılsam mı...evi deişsem mi...saç rengimi mi deiştirsem..yoksa böyle iyi mi...ayyy ya daha kötü olursa.." Halk dilinde isimleri:Bayan panik,Bayan Kriz Avantajları:Kolay ikna edilir,kolay sakinleştirilir... Dezavantajları:2 dakika sonra herşey yeniden başlar. BAYAN"RÜYA KIZ" Şunları söyler:"Seni herşeyinle çok seviyorum benim yakışıklı,akıllı,tatlı sevgilim!" Halk dilinde isimleri:Kanatsız melek Avantajları:Eğlenceli,akıllı ve eşsiz... Dezavantajları:Ya hiç karşınıza çıkmaz ya da karşınıza çıktığında çok geçtir.... bana da ikisi de uyuyor yapacak bi şey yok:D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:06 AM. |