![]() |
Cevap: AKŞAMLARI NE YAPIYORSUNUZ? bende hayatı seyrettiğimi farkettim.paylaşım için teşekkür ediyorum yaşamayı seçiyorum bu günden itibaren sevgiler |
Cevap: AKŞAMLARI NE YAPIYORSUNUZ? nasıl önemli bir konu, bunu farketmemiz bile harika. artık yaşamlarımızı farkındalıkla ,hayata geçirecegimize inanaıyorum. tv illetinden kurtulmanın zamanı geldide geçiyor .hayatımı ben yaşamayı seçiyorum,seyretmeyi degil. sevgiyle kalınnn.... |
Cevap: AKŞAMLARI NE YAPIYORSUNUZ? Önceden tam bir televizyon bağımlısıydım şimdi eskisi gibi değilim Televizyonu çok çok boş olduğumda izlerim.. Seyredilen hayat'a girecek ama bilgisayarda film izlerim kitap okurum arkadaşlarımla konuşurum dışarıda gezerim ailemle muhabbet ederim sanatsal etkinlik olarak sadece sinemaya gidiyorum :( genel olarak böyle ama daha önem göstermeliyim. |
Cevap: AKŞAMLARI NE YAPIYORSUNUZ? Genelde kitap okuyorum kitap okumaktan yakında kör olacağım biliyorum.sevincli |
Cevap: AKŞAMLARI NE YAPIYORSUNUZ? çok teşekkürler çok güzel paylaşım oldu yüreğine sağlık salvameaa kitap okuman çok güzel ama olumsuz cümle kurmamaya dikkat ediyoruz tatlım... sevgi ve enerjimiz bol olsun... |
Cevap: AKŞAMLARI NE YAPIYORSUNUZ? Alıntı:
Hımm olumsuz şaka yapmakta yasak mı "tatlım" ? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:08 AM. |