![]() |
Uyumayııııın uyanınnnn sabah oldu:)) Kendimi birden erken öten horoz gibi hissettim :))))) şşşş benm uykum kaçtı sizde uyumayınnnn blook |
Ynt: Uyumayııııın uyanınnnn sabah oldu:)) ben yanındayım ama 1 saat kadar daha... tatlişim... kiss3 |
Ynt: Uyumayııııın uyanınnnn sabah oldu:)) vaşşşş arkadaşlar bu ilan'' eyvahh yandıkk arkadaşlarr!!''diesimi getirtti neden acaba blook aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 yarın ben nöbete gidicem amaaa ttli3 ark5 |
Ynt: Uyumayııııın uyanınnnn sabah oldu:)) selam yoksa günaydın mı demem gerekiyordu:)bende uyumadım burdayım.gece kuşu oldum iyice sizleri burda görünce mutlu oldum kiss3 |
Ynt: Uyumayııııın uyanınnnn sabah oldu:)) hani ne yapıyoruz çaylar kahveler kimden...?şarkılar benden bu iyliği yapabilirim khkh56 music45 |
Ynt: Uyumayııııın uyanınnnn sabah oldu:)) tüüüüüüü shamancim burdayken ben başka sayfalarda yazıları okumaya dalmışım leyla gibi gitmiş bile:( Emelde uykuya gitmiş:( Çiçek kız sabah oldu sanki sen öle farzet cınım:)) Neşeli sesin güzelse söle :)) |
Ynt: Uyumayııııın uyanınnnn sabah oldu:)) Neşeli söleme şarkı cınım uykum geldi ben gidiyorum yastığım bana yan yan bakıyo uykuuuuuuuuuu diye:)) Herkese iyigeceler:) Yarın sabah içinde Günaydııııııııııın Olsun herkese:) |
Ynt: Uyumayııııın uyanınnnn sabah oldu:)) :)) mrb zeynep ablam bi deneyeyim dedim oldu sonundaa...site beni de kabul etti.. sapkal89 |
Ynt: Uyumayııııın uyanınnnn sabah oldu:)) Merhaba zırdelim hoşgeldin:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:06 AM. |