![]() |
Ynt: Canlarım ben gider helal edin bakım haklarınızı:)) Sende hoşgeldin Pisim:) |
Ynt: Canlarım ben gider helal edin bakım haklarınızı:)) smil56 eyvallahhh sevincli cat22 cat56 |
Ynt: Canlarım ben gider helal edin bakım haklarınızı:)) Alıntı:
|
Ynt: Canlarım ben gider helal edin bakım haklarınızı:)) hoşgeldin zeynep :P (benim ejderhaya yemek lazım da biraz extra parası yapım :P) y789 kiss3 |
Ynt: Canlarım ben gider helal edin bakım haklarınızı:)) Hoşbuldum Silvara:) Ne parası ejdarhası ben anlamdım dusun:)) |
Ynt: Canlarım ben gider helal edin bakım haklarınızı:)) Sakaydı o ya :) Ben sanal hayvan aldım da tüm extra param bitmişti ona yemek almak için mesaj yazdım anlamında sımarıkça bir anımda şımarıkça bişi yazdım. Biraz densizce mi oldu acaba :P Hoşgeldin yazısını biraz geç yazdım da ondan öyle dedim. :) kiss3 kiss3 kızmadın di mi :P |
Ynt: Canlarım ben gider helal edin bakım haklarınızı:)) silvara cım canımm ... dur daha tanıcaksın nasıl olsa... ark5 zeynep ve kızmak pek yanyana olacak şeyler değil... girlhaha aa34 sevgi pıtırcığıdır o.. ark5 senin gibi ttli3 |
Ynt: Canlarım ben gider helal edin bakım haklarınızı:)) Yok Silvara ne kızması aşkolsun sadce merak ettim sordum:)) Shamanc benim dna yı nasıl çözdü canım benmmm:) Ben ben Sevgi pıtırcığıyım:)) ttli3 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:04 PM. |