Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Suyun Gerçek Bilinci ve Gizemi Konferansı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/227420-suyun-gercek-bilinci-ve-gizemi-konferansi.html)

turunç 16-03-2009 11:21 PM

Suyun Gerçek Bilinci ve Gizemi Konferansı
 
Dr.Masaru Emoto ile Suyun Gerçek
Bilinci ve Gizemi Konferansı
23 Mart 2009

SUDAN MUCİZEVİ MESAJLAR
Dünyaca Ünlü Japon Bilim Adamı; Sudaki Mucize ve Suyun Bilinmeyen Gücü Kitaplarının yazarı Dr.Masaru Emoto TÜRKİYE’DE…
Sudaki Mucize, Suyun Bilinmeyen Gücü adlı kitapları ve Ne Biliyoruz Ki isimli film ile tüm dünyaya ünü yayılan, sudaki şifa gizemini, düşünce ve duyguların fizik realiteyi etkilediği gerçeğini bize tanıtan Dr.Masaru Emoto, 23 Mart Pazartesi günü suyun mucizeleri, ruhsal ve bedensel sağlık üzerine olan etkileri ile ilgili bilgilerini paylaşmak için bizlerle olacak.
Bu seminerde Dr.Emoto bilim ve ruh birleşerek bizim dünyayı algılayışımız ile ilgili inkar edilemeyecek bir kuantum sıçramasının nasıl yapıldığını ve sağlığımızı kazanarak nasıl huzur yaratabileceğimizi gösterecektir.
Konferans esnasında ünlü ebru sanatçısı Hüldan Buluç suyun düşünce gücünü kullanarak yaptığı ve 14 ülkede sergilediği Ebru Sanatını Türkiye’de ilk defa sergileyecektir.

Tarih: 23 Mart 2009
Saat: 19:00 – 22:00
Ücret: 130 TL
Mekan: Taksim Square Otel
Sıraselviler cad. No:15 Taksim – İstanbul
Konferans Japonca’dan simültane tercüme ile yapılacaktır.

Otel adres haritasına Taksim Square Otel - Taksim, Taksim Otel, Taksim Hotel, Istanbul, Istanbul Otel, Istanbul Hote linkinden ulaşabilirsiniz.

Bu seminer OWOKUN ve Bilgi Paylaşım işbirliği ile yapılmaktadır.

Konferans biletleri Biletix’den, OWOKUN 0212 245 75 10 ve Bilgi Paylaşım 0532 612 85 17’dan temin edilebilir.

Dr.Masaru Emoto ile Suyun Gerçek Bilinci ve Gizemi Konferansı Biletleri - Biletix - A Ticketmaster Company


Dr.Masaru Emoto
Temmuz 1943 senesinde Japonya’nın Yokohomo şehrinde doğdu.
Yokohoma Universitesi Sosyal bilimler bölümünden mezun olan Emoto 1986’da Tokyo’da suyun kalitesini arttırmak için I.H.M Araştırma Enstitüsünü kurdu. 1992 yılında alternatif tıp dalında doktora yaptı. ABD’de su molekülleri ve manyetik analist teknolojisi üzerine çalışmalarına başladı. Şu ana kadar 5 kitabı bulunan Dr.Masaru Emoto’nun kitapları toplam 70 ülkede 45 dile çevrildi ve dünya çapında en iyi satanlar listesine girdi.
Dünya Liderlerinden 14. Dalai Lama, Michail Gorbatschow, Cambridge Universitesi’nden Rupert Sheldrake, Macar Filozof Ervin Laszlo su kristallerini onaylayan önemli isimlerden birkaç tanesidir. UNESCO tarafından Barış Elçisi seçilen Dr. Emoto, yaptığı bilimsel çalışmalar sırasında aralarında Baykal Nehri, Hudson Nehri’nin de olduğu dünyanın önde gelen göllerini ve nehirlerinin temizlenmesi projesinde yer aldı.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:22 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.