Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   AZ GELİŞMİŞ" BİR ÜLKEDE "ÇOK GELİŞMİŞ" BİR İNSAN OLMAK (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/2130-az-gelismisquot-bir-ulkede-quotcok-gelismisquot-bir-insan-olmak.html)

vety 06-09-2007 01:56 PM

AZ GELİŞMİŞ" BİR ÜLKEDE "ÇOK GELİŞMİŞ" BİR İNSAN OLMAK

100'den fazla kişisel gelişim kitabı okumuş, kendisini çok geliştirmiş bir insansanız, önemli bir sorununuz var demektir! Çünkü siz bu toplumda "azınlık" yada "öteki" durumundasınız. Çoğunluk "azgelişmiş" insanlardan oluşuyor.

Patronunuz muhtemelen "geliş(me)mekte olan insan" statüsünde! Köylü anne babanız sizi kendilerine benzetmeye çalışıyor. Çevrenizdeki insanlar içi boş konular uzmanı. Sizden daha donanımsız insanlar sizden daha iyi yerlere geliyor. Trafikte aklı "eğerli at devrinde" kalmış sürücüler arasında yol alıyorsunuz.

Hayat enerjinizin önemli bir kısmını çevrenizdeki abuk olaylar ve azgelişmiş insanlarla uğraşırken harcadığınızdan, kariyer hedefleriniz için harcayacak fazla enerjiniz kalmıyor.

Hadi bakalım, bize "gelişmemekte olan" insanların ülkesinde, kendini çok iyi geliştirmenin nasıl sorunlara neden olduğunu anlatın? Kişisel gelişim kitapları okuyanların, beraber ve solo söylenmelerini duyalım!

P.S: Yukardaki konuyu kigm den alınmıştır...
Orda okuduğumda evet güzel bir konu dedim ve burdada paylaşımda buluna bileceğimizi düşündüm...

pakguc 07-09-2007 10:57 AM

Ynt: AZ GELİŞMİŞ" BİR ÜLKEDE "ÇOK GELİŞMİŞ" BİR İNSAN OLMAK

bu kadar kişisel gelişim kitapları okuyan, kendini geliştiren insanların etrafındaki kişilere olumsuz bakarak böyle yorumlar yapacağını sanmıyorum..
kindisini geliştiren insanlar neden böyle olumsuzluklardan bahsetsin ki? dusun
patronum da, ailem de, trafiktek kızgın insanları da olumlu yapımla kabul etmek öğrendiğim en önemli bilgi benim için...
olumlu düşünmek insanlar hakkında önyargıda bulunmamak,
kendini geliştirmiş yada geliştirmemiş tüm insanları sevmek benim için en önemli gelişim zaten... blissy

vety 07-09-2007 11:02 AM

Alıntı:

izumi Nickli Üyeden Alıntı
bu kadar kişisel gelişim kitapları okuyan, kendini geliştiren insanların etrafındaki kişilere olumsuz bakarak böyle yorumlar yapacağını sanmıyorum..
patronum da, ailem de, trafiktek kızgın insanları da olumlu yapımla kabul etmek öğrendiğim en önemli bilgi benim için...
kendini geliştirmiş yada geliştirmemiş tüm insanları sevmek benim için en önemli gelişim zaten... blissy

İzumi kesinlikle fikirlerine katılıyorum.

deliyürek 04-06-2008 05:13 PM

vien1 98569 bence insanlari oldugu gibi kabul etmek gerekir ve onlarda bi eksiklik oldugunu hissettirmeden yani asagilamadan yollarini degistirmek gerekir önermek gerekir art56art56 dunk56

MalloryKnox 04-06-2008 05:41 PM

Biz değişirken çevremizin bize olan tutumunun aynı kalacağını düşünmüyorum. Kişi kendini yansıtır diye bir söz vardı. Sen kendine nasıl muamele edersen karşındaki de sana aynı şekilde muamele eder. Gelişme sürecinde çevreye yaydığın pozitif enerjinin olumlu geri dönüşü olacağını düşünüyorum.

ceren18 04-06-2008 05:57 PM

aslında insanı etkiliyo az gelişmişlik çünkü amannnnnnnn sinemada filmi varken niye kitabını okuyayım ki diyen insanlar varken sevkiniz kırılıyo tabi bir de insanlarla olan ilişkilerinizde karsınızdaki insan sizin kadar dikkat etmeyince konusmalarına yada hareketlerine sinir bozucu oluyo krz67 ama bu insanın kendini geliştirmesine engel degil tabi neseli56 mesela benim okudugum kitapları eleştiren çok arkadasım oldu ya bunlarla vakit harcama diyen ama kimin umrunda onların söyledikleri ben kendimden sorumluyum ve hep donanımlı biri olmak istiyorum ve bunun içinde hep ugrasıcam varsın azınlıklardan olayım art56art56 zaten burdaki kişisel gelişime ilgi duyan insanları gördükçede dogru yolda olduguma inanıyorum kiss3 kiss3 kiss3

eylulx 04-06-2008 06:58 PM

Alıntı:

vety Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

izumi Nickli Üyeden Alıntı

İzumi kesinlikle fikirlerine katılıyorum.

harikasın arkadasım bu bilinç bizi yüksege tasıyacak bılınc ıste

gül sultan 03-10-2008 11:35 PM

çevrenizdeki insanları geliştirirseniz sorun azalır

hayathan 17-08-2009 01:59 AM

Cevap: Ynt: AZ GELİŞMİŞ" BİR ÜLKEDE "ÇOK GELİŞMİŞ" BİR İNSAN OLMAK

Alıntı:

MalloryKnox Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 55947)
Biz değişirken çevremizin bize olan tutumunun aynı kalacağını düşünmüyorum. Kişi kendini yansıtır diye bir söz vardı. Sen kendine nasıl muamele edersen karşındaki de sana aynı şekilde muamele eder. Gelişme sürecinde çevreye yaydığın pozitif enerjinin olumlu geri dönüşü olacağını düşünüyorum.

Çok güzel bu sözün altına ancak imza atılır.
Kişi kişinin aynasıdır çünkü..

Hani güzel bir öykü vardır;
huysuzlanan oğluna oyalansın diye dünyaya ait parçalanmış resim veren adam oğlunun kısa sürede resmi tamamlayıp geldiğini görünce şaşırır; "Kısa sürede nasıl tamamlayabildiğini"sorar
oğluna. Oğlu; "Arkada insan resmi vardı, insanı düzeltince dünyada düzeldi " der küçük oğlan.

Aynen öyle; Her insan kendi dünyasını yaşar ve ancak kendisini düzeltirse dünyasını da düzgün yaşar..
Sevgiyle kalın..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:32 PM.