![]() |
Neden hep yanlış insanlara aşık oluruz? Evet arkadaşlar Neden hep yanlış insanlara aşık oluruz? Buyrun... onayi |
Ynt: Neden hep yanlış insanlara aşık oluruz? Yanlış insan diye bir şey yoktur.. Herşey üzerine üzerine gidiyorsa sen ters yönde gidiyorsun demektir. |
Ynt: Neden hep yanlış insanlara aşık oluruz? deneyim sekerim deneyim hepsi! tecrübe.... hismiley 4 yalnış 1 dogruyu götürmüyor nede olsa öss sınavımı bu sevincli |
Ynt: Neden hep yanlış insanlara aşık oluruz? [youtube=425,350]8l4p5TP4CMs[/youtube] konu başlıgını okuyunca direkt aklıma bu şarkı geldi |
Ynt: Neden hep yanlış insanlara aşık oluruz? [youtube=425,350]IF9MCC-dzkQ[/youtube] ben imkansız aşklar için yaratılmışım die bir şarkısı vardı ya hani 956k |
Cevap: Neden hep yanlış insanlara aşık oluruz? eevt bend ecok merak edıorum..neden neden neden? |
Cevap: Neden hep yanlış insanlara aşık oluruz? Aynen bende merak ediyorum neden :)) .Çevremizde gerçekten bizi sevecek değer verecek insanlardan vardır.Ama biz daha çok tanımadığımız bilmediğimiz insanı severiz.Sırf güzel diye,sırf yakışıklı diye,sırf zengin diye uzar gider bu liste.Aşk zor olanı sever.Birde engeller varsa aşkın üremesi için uygun ortam tamamdır.Bu yanlış ilişki yüzünden bu seferde kurtulmaya çalışırız.Çünkü aşık olmuşuzdur.Yüreğimize koymuşuzdur.Tanımadan sevmişizdir.Onun yanlış olduğunu bile bile yüreğimiz yine onu ister.Ve nurtopu gibi bir aşk acımız vardır :)) Yürek delidir dinlemez.Oysaki hayatı girse seni üzen seni kıran o insanla hiçbizaman o baştaki saf ilişki olmayacaktır.Zamanımız üzülmekle geçer.Boşu boşuna kendimizi tüketiriz.Birgün gerçeği anlarız.Aşkın acısı da güzel hikayesine inanmak isterizde bizim geçen zamanımızı kim bize geri verecek.Aşk zor olanı sever.Zor olan ise genelde yanlıştır.Belkiyle yola çıkarız küt diye düşeriz... |
Cevap: Neden hep yanlış insanlara aşık oluruz? Hmm konuda baya eskiymiş kendin yanlış insan olduğunu düşünüyor musun peki Beyza girlhaha |
Cevap: Neden hep yanlış insanlara aşık oluruz? Ha bidee o var.Doğru insanı arıyolar.Acaba herkes doğru mu ? herkes doğru ise neden her yer kalp kırıklıkları ile dolu :DDD |
Cevap: Neden hep yanlış insanlara aşık oluruz? Her şeyin anlayıştan geçtiğine inanıyorum. Yanlış insan gibi tanımlamalara katılmıyorum. Yanlış diye değerlendirdiğimiz o insanların tavırları, davranışları, bir şekilde karakteri diyelim. Kendimize bakmamız lazım öncelikle. Biz ne kadar doğruyuz her şey istediğimiz gibi olmadığı zaman insanları yanlış kalıbına soktuğumuzda... Yanlış olabilir evet ama kime göre? Önce bu soruyu sormamız lazım kendimize. Cevap "ben" olacaktır. Çünkü herkes doğru bildiğini yapar ve söyler. Kısaca yanlış olan bakış açımızdır belki de ne dersiniz? Sevgiler... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:00 AM. |