| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü cem bartender Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız amma mistik yazıyorsunuz ney tasavvuf gibi. bir de cümlelere öys sınavında baktığım gibi "uhh bu ne ya(hu) --türkçe imlasına yakın olsun, bir de "hu" var ama (-uzatma, -peki) -- demesem" lalerzan mı neyzan mı mistik lale mi tasavvufzar mı, hindu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Tesekkür: 0
22 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() amma mistik yazıyorsunuz ney tasavvuf gibi. bir de cümlelere öys sınavında baktığım gibi "uhh bu ne ya(hu) --türkçe imlasına yakın olsun, bir de "hu" var ama (-uzatma, -peki) -- demesem" lalerzan mı neyzan mı mistik lale mi tasavvufzar mı, hindu mu shaolin mi, ying yang mı? nedir olay. yakında uçarsınız siz. kanadınız olur mu jetle mi çıkarsınız fezaya bilmem. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
22 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Yok bugün kokteyl alıp şişede balık olmayayım. Ağızda ciklet te olmayayım. Sadece akvaryumdaki ciklet balıklarına biraz bakayım de beni görüp taşların arkasına saklandıklarında biraz kızsam da onları yemle kandırayım. |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ay korkunç güldürdün beni ya akşam akşam...herkesin kendine göre bi dili var..seninki de acaip ona bakarsan...ama gayet hoşuma gidiyo benim çok degişik..tarzın yani.. lerzanım telkin yapmıyom merak etme..bazı şeyler insana telkin oluyo galiba ama...bi dee ya burda herkesin birbirinden ögrenecegi çok şey var be emelcim..benim de senden öğrenecegim bi dünya şey var.. balıkları kandıramazsın korkuuunççç.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
![]() | ![]() Bahsetmek istediğim gariplik değildi. Ney sesleri arasında yazılmış tasavvufi bir yazı manasında. Doğal olarak aşıyor beni. bu bakımdan. uçan da olur kaçan da olur. Şişede balık olmazsa, ağızda ciklet olur. o da olmazsa akvaryumda ciklet balığı olur. verdiğimi yemi de yemez saklanırsa tavada balık olur. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sende alternatif çok, böyle olmalı kişi zaten..amaaaa o minnacık balıgı yemekle karnın doyacak mı önce onu bi düşün derim..bırak saklansın ya saklambaç oynayası var belki.. ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü cem bartender Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız amma mistik yazıyorsunuz ney tasavvuf gibi. bir de cümlelere öys sınavında baktığım gibi "uhh bu ne ya(hu) --türkçe imlasına yakın olsun, bir de "hu" var ama (-uzatma, -peki) -- demesem" lalerzan mı neyzan mı mistik lale mi tasavvufzar mı, hindu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi