Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sedef (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sedef/)
-   -   Hayat Değiştiren Balıklar.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sedef/461150-hayat-degistiren-baliklar.html)

yeni bir hayat 28-10-2009 03:43 PM

Hayat Değiştiren Balıklar..
 
Turkiye'de (Sivas kenti Kangal ilcesine 15 km. uzaklikta bir kaplica) kucuk doktor baliklar, insanlara yardim ediyor ve modern tipta tedavisi olmayan sedef hastaligi ile diger cilt hastaliklarindan kurtariyor. Baliklar, salgiladigi tukuruk ile hastalikli deriyi yalayarak tedavi ediyor. isin ilginc tarafi 36 derece sicaklikta ve kaynak suyunda yasayabilen bu baliklarin beslenmesi de bu sekilde. Ayni zamanda Hasta kisi bu havuzlarda olu derilerini kolayca dokerek kisa surede iyilesiyor.
2-10 cm arasinda degisen bu doktor baliklara Gara Rufa (yagli balik) deniyor. (Latince)



Doktor balıklar,hastanın ölü deri gevreğini yiyerek tedaviye başlıyor..

http://img692.imageshack.us/img692/4145/balk1.png
62 yaşındaki Alman hasta Gangora'nın vücudunu öpercesine bütün vücudu yalayarak ölü deriyi tedaviye başlıyor..(bu balıkların dişleri yoktur ve dudak hareketleri ile hastalıklı deriyi acıtmadan,tahriş etmeden koparırlar.)



Michael Lisyak,26 yaşında,sedef hastalığından tedavi oluyor ve tedavi öncesi ölü deriyi yumuşatmak dökmek için önce kaynak sulu havuzda yüzüyor..

Buraya gelenlerin çoğu sedef hastalığı için gelse de,romatizmal hastalıklar,nörolojik bozukluklar,böbrek,mide hastalıkları ve diğe cilt hastalıkları da tedavi ediliyor..



Dokto balıklar hastalıklı bölgede çalışıyorlar,cildin sağlam taraflarına dokunmadan mucizevi bir şekilde..

Sadece hastalar değil,sağlıklı insanlar da bu inanılmaz balıkları görmek için tesisi ziyaret ediyor..Tedavi süresince hiçbir modern tıp ilacı kullanılmıyor..Tedavi sonrasi ise kesinlikle iyileşiyorsunuz..



Tedavi sonrası tavsiye edildiği gibi, hemen güneş ışığına çıkılmamalı..Çünkü deri oldukça taze ve yeni doğmuş bir bebeğin cildi kadar temiz..

Hastalar sadece balıklarla değil,terapotik etkisi yaratan selenyum,magnezyum ve kalsiyum bakımından zengin kaynak sularından da faydalanıyorlar..Burada tedavi süresince sabahları aç karnına içilecek kaynak suyu vücudunuzu sistematik bir şekilde temizleyecektir..




Tedavi süresi 21 gün, günde 8 saat (belirli aralıklarla) su içinde geçiyor..Aynı zamanda bu suyu içerek de (havuzdan değil) tedaviye yardımcı olabilirsiniz..

ebru_li 28-10-2009 04:26 PM

Cevap: Hayat Değiştiren Balıklar..
 
Paylaşım için teşekkürler

cansin sen 28-10-2009 04:30 PM

Cevap: Hayat Değiştiren Balıklar..
 
yaradan herşeyi bir denge içinde yaratmış.hiçbirşey sebebsiz yere varolmamış.paylaşım için teşekkür ederim.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:10 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.