Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sanat (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sanat/)
-   -   Shaft Club (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sanat/9553-shaft-club.html)

MuminOKAN 03-06-2008 02:35 PM

Shaft Club
 
Anadolu Yakası'nın en önemli canlı performans mekânı Shaft Blues - Jazz Club'ın, özelikle rockseverleri memnun edecek haftalık programı şöyle...





Yer : Shaft Club
Zaman Aralığı : 2 - 9 Haziran 2008
Adres : Serasker cad. Osmancık sk. No 13 Kadıköy
Telefon : 0216 349 99 56



2 Haziran Pazartesi

Alley
Can Göksün (Vokal & Gitar), İlhan Babaoğlu (Tenor Saksofon), James Önder (Gitar & Armonika)

Giriş: Ücretsiz
Saat: 22.30

3 Haziran Salı

Murat Durmaz Band
Murat Durmaz (Vokal, Gitar), Cem Yalçınkaya(Gitar), Hakan Gürbüz (Bas, Vokal), Cenkhan Alkaya(Davul)

Her müzisyenin ve her müzikseverin hayatinda unutulmaz albümler vardir. Bu unutulmaz albümler bazen ilk seferde, bazen yillar sonra ortaya çikar. Her sanatçi hayati boyunca böyle albümler yapmak ister. Insanlar böyle albümleri dinleyerek asik olur, aglar, büyür… “Isigin Yansimasi” isimli grubun eski solisti olan Murat DURMAZ imzali “SON KAHVE”, böyle bir albüm olmasi için çalisilan bir proje… Daha çok satmasi, daha popüler olmasi için hilelere basvurulmayan, bu ugurda basit oyunlar yapilmayan, samimi, sicak ve gerçek bir albüm “SON KAHVE”… Sarki sözlerindeki samimiyeti, hayatinin her alanina tasiyan Murat DURMAZ albümünde hiçbir teknolojik düzeltmeye basvurmadi. Tüm enstrümanlar canli çalindi. Tüm sarkilari ayni kadro çaldi; herkes bir seyler katti sarkilara ve güzellesti. Hiçbir müzik akimina benzememek amaciyla yola çikildi. Albümün hiçbir asamasinda, hiçbir kurumdan ve sahistan ekonomik destek alinmadi. Belki de bir albümde ilk kez, enstrümanlar ücretsiz çalindi, stüdyo kayitlari ücretsiz yapildi, birçok kurum destek verdi. 21. yy’in tüm acimasizligina karsin, tüm ekip, bir DON KISOT edasiyla, mücadeleci, cesur, dürüst ve samimi bir albüm çikardi. 10 parçadan olusan “SON KAHVE”nin, “Elma Sekeri” adli parçanin sözleri hariç, tüm parçalarinin söz ve müzikleri Murat DURMAZ'a ait.

Giriş: Ücretsiz
Saat: 22.30

5 Haziran Perşembe

Gür Akad Band

Gür Akad ilk kurduğu grup olan KLİPS ile 1986 yılında Eurovision Türkiye elemelerini kazanarak yurtdışında Türkiye'yi temsil etti. 1990 da da ikinci kez Roma'da Türkiye'yi temsil etti.

Uzun yıllardır müzikle içice olan Gür Akad, bu süre içinde Barış Manço, Sezen Aksu, İlhan İrem, Ajda Pekkan, Erkin Koray, Tarkan, Egoist, Grup Destan, Sibel Tüzün, Çelik, Melih Kibar, Zerrin Özer, Özlem Tekin, Sertab Erener, Sevingül Bahadır ve daha bir çok sanatçıya vokal yapıp gitar çaldı.

Hala kendi grubu ile çalmaya ve söylemeye devam eden Gür'ün en büyük hobisi ise: Otomobil maketleri ve minyatür araba koleksiyonu yapmak.

Gür Akad her perşembe Shaft sahnesinde. Gür Akad'a basta Çağatay Ateş, klavyede Barış Göker, davulda da Alpay Şalt eşlik ediyor.

Giriş: Ücretsiz
Saat: 22.30

6 Haziran Cuma

Üçnoktabir
Üçnoktabir 2002 yilinda kuruldu. Her pazartesi Beyoglu-Mojo'da calan grup Istanbul'da ve cesitli sehirlerde konserler verdi; 2004 yilinda Pink'in öngrubu olarak sahne aldi.

Giriş: 15 YTL (İlk içki dahil)
Saat: 22.30

Rüya
Kemal Bozkurt (Vokal, Bas gitar), Adil Turanlı (Gitar, Klavye, geri vokal), Barbaros Akbulut (Davul)

Rüya grubu, bar programları,konserler,album çalışmaları gibi konularda deneyimli 3 müzisyenin bir araya gelmesiyle 2006 Eylul sonlarına doğru kurulmuştur. Repertuarında ağırlıklı olarak 80'li yılların en guzel pop & rock şarkılarından örneklerde sunan ve 2007 Nisan'a kadar Shaft Club'ta da “No Way” adı ile sahne almış olan grup bu günlerde, 2008 yılı başlarında raflarda yerini alması planlanan albümleri için Kadıköy Moda'da ki "POP ART" (www.studyopopart.com)studyoda kayıt çalışmalarına hız vermiş durumdadır.

Giriş: 20 YTL (İlk içki dahil)
Saat: 01.30

7 Haziran Cumartesi

Acil Servis
Ertan Kızıltan (Vokal), Orhan Yolsal (Gitar, geri vokal), Çetin Güney (Bas, geri vokal), Emre Karabulut (Gitar) Soner Doğanca (Davul).

1992 yılında kurulan grup, sevilen rock parçalarından oluşturdukları repertuarları ile aynı yıl Beyoğlu Cafe Guitar'da sahne almaya başladı. Genişleyen dinleyici kitlesi ile bir çok mekanda sahneye çıkan Acil Servis, 1997 yılında ilk albümleri "Küçük Adam" ile daha geniş bir kitle ile buluşma şansı buldu. Albümünm ilk single'ı "Bebek" ile kısa sürede tanınan grup, ardından konser ve turnelerle İstanbul'un dışında da sesini duyurdu.

Giriş: 20 YTL (İlk içki dahil)
Saat: 22.30



7 Haziran Pazar

Romanistlatino
Tuna Çokçağlayan(Vokal Gitar) , Hakan Çetinkaya (Davul), Tolga Soyhan (Bas), Ümit İÇKE (Klavye), Nusret Kalmuk(Trombon), Mete Kiraz (Saksofon, flüt), Mustafa Kılıç (Perküsyon), Sear Dearo (Trompet)

2007 yılında fikir & isim babası Tuna ÇOKÇAĞLAYAN'ın Hakan ÇETİNKAYA ile yaşama geçirdiği bir projedir. Üzerinde uzun zaman düşünülmüş ve çalışılmış, en ince ayrıntısına kadar planlanmış bir hayalin ve bu hayali paylaşan uzman bir kadronun eseridir. ROMANistLATİNO, Balkan ve Latin müziğinin kıvrak ezgilerini eğlencenize dâhil eden, sözün bittiği yerde duyguları ağıta döken, şarkılarla içinizi titreten hepsinden öte kendi geçmişlerini ve yaşam ritimlerini duyguların birliğine inançlarıyla paylaşmayı amaçlayan bir müzik grubudur.

Giriş: 15 YTL (İlk içki dahil)
Saat: 22.30




WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:56 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.