Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik/)
-   -   Newage Clinic Saç Ekimi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik/625803-newage-clinic-sac-ekimi.html)

fbacker 17-06-2016 03:13 PM

Newage Clinic Saç Ekimi
 
New Age’de her zaman en son tıbbi gelişmeleri ve en yüksek kaliteli hizmeti sunarak, hastalarımızın emin ellerde olduklarını hissetmelerini sağlamak isteriz.

Saç ekimi, New Age’de -yasaların da belirlediği gibi- doktor gözetiminde ya da kontrolünde değil, bizzat Plastik Cerrahi uzmanları tarafından yapılmaktadır.

Başarılı bir saç ekimi için kısıtlı donor alandaki saç kökleri verimli kullanılmalıdır. Verici sahadan alınarak kullanılabilecek kök sayısı sonsuz olmadığına ve zarar gören kökün yerine yenisi gelmediğine göre, saç köklerinin bu konuda uzmanlaşmış tecrübeli bir Plastik Cerrah tarafından alınması, başarılı bir saç ekiminin vazgeçilmez koşuludur.

New Age’de Plastik Cerrahi Uzmanları Op.Dr.İlker Apaydın ve Op.Dr. Özge Ergün 2004 yıllından itibaren FUE metodu ile saç ekimleri yapmakta bu konudaki deneyimlerini Uluslararası kongre, sempozyumlarda paylaşmakta ve Uluslararası Saç Cerrahisi Derneği (ISHRS) ile birlikte FUE saç ekimi konusunda meslektaşlarına eğitimler vermektedirler.

New Age’de başta FUE saç ekimi olmak üzere modern saç tedavileri büyük bir dikkat ve özenle yapılmaktadır.

New Age Türkiye dışında Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Kuveyt, Avrupa ülkeleri ve Rusya’da etkinlik ve iletişim göstermektedir.

NewAge - Saç Ekimi ve Estetik Cerrahi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:56 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.