Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik/)
-   -   Su, Tuz, Biz ve Evren (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik/624894-su-tuz-biz-ve-evren.html)

Stroncow 08-03-2015 10:31 PM

Su, Tuz, Biz ve Evren
 
Su, Tuz, Biz ve Evren

Su, uzun zamandır artık H2O olarak, tuz da NaCl olarak tanımlanmamaktadır. Gerçekten bunların arkasında daha fazla şeyler vardır. Biz de bugün bu konu üzerinde duracağız.


Suyun Hafızası ve Su Terapisi

Su bütün evrenin ve kainatın başlangıç noktasını oluşturuyor. Ve insanı bedenlenmesinde etmen olan en önemli madde. Su olmadan ne yeryüzü, ne gökyüzü, hiç bir canlı olamazdı. Bedenin yüzde 70'i su ama beyinle birleştiğinde bu su anlam kazanıyor. O zaman H 2 0’dan çıkıyor. Ve ona hangi dalga boyunu yüklersen o frekansa bürünüyor. Moleküler yapısı dönüşüyor, bedene şifa katıyor.

Makaleyi Okumak İçin; Tıklayınız


Su, Tuz, Biz ve Evren | Bölüm 1 "SU"

Konunun sadece su ve tuz olmadığını, bilgi (enformasyon) ve şuurluluk olduğunu çok hızlı bir şekilde anlayacaksınız. Bütün düşünceleriniz ve bunların kaynağı, su ve tuza bağlıdır. Burada daha sağlıklı olmak için değil, daha şuurlu olmak için belirli bir suyu içmeniz veya tuzu yemeniz söz konusudur, çünkü şuurlu olursanız, otomatik olarak daha sağlıklı olursunuz.

Makaleyi Okumak İçin; Tıklayınız


Su, Tuz, Biz ve Evren | Bölüm 2 "TUZ"

Dünyadaki tuzlar nereden geliyor ? Milyonlarca yıllar önce, 250 milyon yıla kadar mevcut ana deniz güneşin de etkisiyle kurumuştur. Kuruma esnasında 84 elementin elektromanyetik güçleri tuzun kristal kafesleri arasına bağlanmıştır. Enteresan olan da, bu ana denizin içindeki tuz konsantrasyonu aynı bizim fiziksel bedenlerimizde olduğu gibi oluşu , bu da % 0,97. Ve yine enteresan olan, tuzun içerdiği elementlerin aynıları bedenlerimizde de mevcut. Aynı güneş ışığında olduğu gibi, kristalin `sole' karışımını belli bir ışınım oranına maruz bırakınca, birkaç hafta içinde `hiç yoktan', aslında `her şeyden' amino asitlerin oluşmaya başladığını görüyoruz. Canlılığı oluşturan albümin yapıtaşları, yani organik yaşam oluşmaya başlıyor.

Makaleyi Okumak İçin; Tıklayınız

umutluemre 19-11-2018 02:47 PM

Cevap: Su, Tuz, Biz ve Evren
 
Teşekkürler güzel paylaşım için hocam :)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:01 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.