Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Terimleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-terimleri/)
-   -   İlaçsız Tedavi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-terimleri/38534-ilacsiz-tedavi.html)

bluemoon24 31-12-2008 12:13 AM

İlaçsız Tedavi
 
İlaçsız Tedavi

İlaçsız Tedavi Hastalıkların çoğunun tedavisinde ilaca ihtiyaç yoktur. Vücudumuzun kendi kendini koruma, hastalıklarla savaşma ve direnme yolları vardır. Çoğu durumda bu doğal savunma, sağlığımız için ilaçlardan daha önemlidir. Soğuk algınlığı ve nezle de dahil, pekçok hastalık kendi kendine, ilaçla tedaviye ihtiyaç olmaksızın, iyileşir.



Vücudun savunmasına yardım etmek ve hastalığı yenmek için çoğu zaman aşağıdakileri yapmak gerekir: Temizliğe önem verin. Bol bol dinlenin. iyi beslenin ve bolca sıvı için.



Hastalık, ilaç kullanmayı gerektiren çok ciddi bir hastalık olsa bile, hastalığı yenmek zorunda olan vücudun kendisidir; ilaç sadece yardımcı olur. Temizlik, dinlenme, bol gıda ve bol su çok önemlidir. Sağlıklı kalmak ilaç kullanımına bağlı değildir, olmamalıdır da. Modern ilaçların bulunmadığı bir bölgede yaşıyor olsanız bile, hastalıklardan korunma ve onların tedavisi konusunda yapabileceğiniz çok şey vardır. Yeterki neler olduğunu öğrenin.



Birçok hastalık ilaçsız tedavi edilebilir veya önlenebilir.



Su, insanların, şu anda gerekli ve bazen de gereksiz yere kullandıkları ilaçların tümünün hastalıkları önleme ve tedavide sağladığı yarardan daha etkilidir


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:23 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.